Galaxy s4 oyunları açamıyorum yardım

samsed9

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s4 oyunları açamıyorum yardım
Arkadaşlar galaxy s4 kullanıcısıyım sd dosyasıyla oyunları açamıyorum mesela gangstarın obb dosyasını indirdim sitede yazdıgı gibi yaptım dosyalar tamam dedi sonra tekrar açtım oyundan attı bazı oyunların da obb sini obb dosyasına atamıyorum aynı sorunu yaşayan galaxy s4 kullanıcıları varsa sorunu çözmüşlerse nasıl çözdüklerini yazıp bana yardımcı olabilir mi?TEŞEKKÜRLER

Dostum bu kaçıncı s4 obb sorun konusu yav, bi araştırma filan yapın forumda öyle konu açın hep kirlilik.

Arkadaşım gangstar bendede çalışmadı oyunda sorun var galiba.ama diger oyunlari android obbye yada data ya at.sonra apkyi kur bak önce sd dosyalarini at s4te sorun war sd dosyalari wifi ile indirilmio.oyu calisir.ama dediğim gibi gangstar bendede calismadi sorun oyunda

samsed9

Üye
    Konu Sahibi
bu soruyu 3. kez soruyoruyorum ama net bi cevap alamadım ve denediklerim de olmuyo sen de bi bakıp buraya nasıl yapabilecegimi yazsan daha bu konudan açılmaz

Bak .oyunun obbsini ve apksini indir tamam mi.obbsini sd kartta herhangi biyere at.apkyi normal tel.hafizasina at.sonra gir telefona.dosya yonrticisinden sd karta gir.o obb dosyasoni tel hafizasina android/data ya taşı. Taşidiktan sonra apkyi kur.once wifi ve mobil veri kapaliyken oyunu ac.sonra wifiyi açıp oyuna gir.bende pes 12 fifa 12 modern c. 4 modern c. 3 nova 3 gta vice city ve daha bircok oyun calisti boyle yapinca çalışıyo. Bende senibki gibiydi bunları sirasiyla yaptm duzeldi

custave

Üye
bu apk data yi cekiyo 2 gb boş yer olmasi lazim telefonun hafizasinda

uartuk

Üye
selam öncelikle o sıkıntı s4 sıkıntısı değil obb. klasörüne atamıyorsun bi şekilde atsan bile oyunu açamıyorsun ben bi kaç gün önce böyle bi konu açtım bu v4.2.2 sorunu galaxy s3 üme 4.2.2 versiyon kurduktan sonra bu sorunların aynısını bende yaşadım obb klasörüne atamıyordum başka bi yere atıp telefondan obb klasörüne kopyaladım burda sıkıntı yok ama oyun açılmıyor ne yaparsam yapayım yüklediğim en az 20 oyunun 18 yad 19 unu açamadım son çare geri 4.1.2 rom a çevirdim s3 ü sıkıntı kalmadı yani olay s4 yada s3 deil olay versiyon olayı dermanına gelince xda yada onlar gibi onlarca sitede aradım aradım bulamadım sen bulursan bana haber verde tekrar 4.2.2 rom kurayım...