Galaxy S4 mü, İphone 5 mi Almalıyım ?

Galaxy S4 mü, İphone 5 mi Almalıyım ?

• İphone 5

Kullanılan: 3 33.3%
  • Galaxy S4

Kullanılan: 6 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
    Konu Sahibi
S4 'de alsam İphone 5 'de alsam sonuçta ortalama zarar aynı olcak gibi, yani ben İphone 5 alırsam 5S çıkınca onu alırım yine üzerine baya para eklemem gerekecek.

Boşver ikisinide HTC One al derim

Konu Sahibi
İphone 5 & S4 >> Kafamın içinde deli sorular

andacafs

Üye
htc one niye düşünmedin anlamadım. Cihazda donanım var,yazılım var,tasarım,ekran,hoparlör
ve en önemlisi iphone kadar stabil bir cihaz, hemde android kullanıyor. s4 kağıt üstünde daha iyi gibi fakat arayüz kasması,rehbere geç girme, donma, takılma gibi sorunlar var.

Konu Sahibi
Htc 'ye ısınamadım nedense bilmiyorum S4 daha çok hoşuma gitti sanki

tapatalk

Üye

Bende diyorum senin bu apple düşmanlığın nerden geliyor diye 3gs sana baya çektirmiş
olabilir bide garantiye almıyolar servis dışı orta tuş bozulması, yapıyolar ama parayla. şimdide bu telefonun ses açma tuşu bozuldu ve cihaz amerikadan gelme servis bakmıyo para istiyo

MrExpert

Üye
olabilir bide garantiye almıyolar servis dışı orta tuş bozulması, yapıyolar ama parayla. şimdide bu telefonun ses açma tuşu bozuldu ve cihaz amerikadan gelme servis bakmıyo para istiyo

Nexus un mu bozuldu ?

mr.bell

Üye
5S'i bekle bence , aceleye getirmezlerse güzel olur gibi.

Uhops

Üye
Bence s4 al telefonun sensörleri falan muhteşem.bu forumda incelemesi var anasayfada izle süper telefon

Konu Sahibi
S4 'e yakınım zaten bakalım, burdaki yorumları da dikkate alacağım

Uhops

Üye
Ben bir telefona o kadar masraf yapmanın gereksız oldugunu düşünüyorum.benim düşüncem böyle.

Krofessional

13 mp 8 mp 8 çekirdek 2 çekirdek (gerçi çekirdek önemli değil ) android ios 4 inch ekran 5 inch ekran hd ekran ...

tuanda

Üye
iphone 5s'e 12yada13mp kamera koyarlar olur biter,4 ile 4s gibi

Konu Sahibi
aynen bende o yüzden beklemek istemiyorum