Galaxy S4 mü, İphone 5 mi Almalıyım ?

• İphone 5

Kullanılan: 3 33.3%
  • Galaxy S4

Kullanılan: 6 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Galaxy S3 kullanıyordum 2 gün önce sattım, şimdi kafamda 2 soru var Galaxy S4 mü, İphone 5 mi..Bu iki cihaz arasında kalmış durumdayım çıkamıyorum işin içinden Yardımlarınızı bekliyorum

MrExpert

Üye
İhtiyaçlarına göre değişir Sen ne için alacağını söylemelisin...

DiaBLoS

Admin
Bence ikisini de alma ...
Htc one al ...

Konu Sahibi
İphone 5S çıkar mı çıkmaz mı ne zaman çıkar sıkıntı yani..HTC one 'de çok iyi aslında

ANIL

Admin
iOS ile devam etmek istiyorsan bir sonraki telefonu bekle derim. Haziran ayında tanıtılması bekleniyor. Android düşünüyorsan Galaxy S4 ve HTC One var. 2 cihazda kendine özgü özellikleri ile öne çıkıyor.

Bence de yeni iPhone'u bekle.Nasıl bir şey olacağını bilmiyoruz.

Konu Sahibi
İphone ekranları küçük tek dezavantajı o benim için

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence şimdilik biraz bekle.tabi telefnsuz kalmadıysan.sgs4 iyi cihaz ama iphone 5s'in ne olacagını bilmiyoruz.muhtemelen temmuz ayında her şey belli olur.begenmezsen zaten sgs4 de 1700-1800'lere düşmüş olur.

Konu Sahibi
İphone 5S 'de 5 boyutunda olur diye düşünüyorum..4 & 4S misali.

Konu Sahibi
S4 çok üstün bir cihaz olmuş süper ama samsung 'ların genelde fiyatının hemen düşmesi düşündürüyor

papakudioflu

Emekli Yönetici
S4 çok üstün bir cihaz olmuş süper ama samsung 'ların genelde fiyatının hemen düşmesi düşündürüyor
sık aralıklarla telefonunu satıp yeni cihaz almayı seven biriysen zaten iphone'a devam etmelisin.sgs3 geçen yıl bu zamanlar 2000TL'den çıktı fiyatı şu anda malum.aynı durum sgs4'te de olacak şüphesiz.iphone'da böyle bir olay yaşamazsınız.

tapatalk

Üye
iphone hariç bütün markalar böyle telefon satarken ucuzluyo ama iphoneun orta tuş hasarlıysa kimse almıyo

Konu Sahibi

Aynen o konuda çok haklısın..S3 'ün fiyatı aşırı derecede düştü..S4 'de de muhtemelen aynı şey olacak.

Konu Sahibi
Evet İphone hariç diğer bütün cihazlar çıktıktan 3 ay sonra düşüyor fiyatı hemde fazlasıyla..İphone 'da öyle değil abi anlamadım gitti

Konu Sahibi
Ben şimdi İphone 5 alsam 5S çıkınca üzerine ne kadar para ekleyip alabilirim bu konu hakkında fikri olan var mı ?