Türe Üye mertcan01' Alıntı: S4 u gordunuz mu...? Bence s4. Note2 kullaniyorum s4 u arastirinca note2 den sogudum Genişletmek için tıkla ... S4 te ne varsa size de gelecek
mertcan01' Alıntı: S4 u gordunuz mu...? Bence s4. Note2 kullaniyorum s4 u arastirinca note2 den sogudum Genişletmek için tıkla ... S4 te ne varsa size de gelecek
skywalker06 Üye S4 derim çünkü htc'ye güvenim pek yok açıkçası geçen senenin amiral gemisi one x'e bile 5.0 çıkarmayan firmaya güvenmem ben ve telefonda bataryanın çıkması eksi bir yön o yüzde samsung'dan şaşmam
S4 derim çünkü htc'ye güvenim pek yok açıkçası geçen senenin amiral gemisi one x'e bile 5.0 çıkarmayan firmaya güvenmem ben ve telefonda bataryanın çıkması eksi bir yön o yüzde samsung'dan şaşmam
gizemli63 Üye Konu Sahibi Ya htc bu sefer çok farklı tasarlamış ... Htc one x pek satmadıgından olabilir guncelleme almaması...
Ya htc bu sefer çok farklı tasarlamış ... Htc one x pek satmadıgından olabilir guncelleme almaması...
Kerim. Üye mertcan01' Alıntı: S4 u gordunuz mu...? Bence s4. Note2 kullaniyorum s4 u arastirinca note2 den sogudum Genişletmek için tıkla ... Note2den sogunur mu ya.
mertcan01' Alıntı: S4 u gordunuz mu...? Bence s4. Note2 kullaniyorum s4 u arastirinca note2 den sogudum Genişletmek için tıkla ... Note2den sogunur mu ya.
gizemli63 Üye Konu Sahibi Bende memnunum ama ramı 830 mb ... Arkadaştan illa alacam diyor... Ondan kararsızım size danısayım dedim ...
Bende memnunum ama ramı 830 mb ... Arkadaştan illa alacam diyor... Ondan kararsızım size danısayım dedim ...