Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

oguzxw

Üye
Sen bide lollipop gelince gör şarjı
Arkadasin s4 une lollipop yukledim çocuk devamli priz ariyor
lolipop beyaz tabanli bizim amoles ekranlar siyahta daha performansli kitkat da siyah geneli o yuzden lolipop da olicek tel

lolipop beyaz tabanli bizim amoles ekranlar siyahta daha performansli kitkat da siyah geneli o yuzden lolipop da olicek tel

Katiliyorum
cm12 kullanirken menunun arkasi beyazdi sarji baya iciyordu
zenith tema ile cozdum zenith ile kullaniyordum telefonu

Tepkiler: oguzxw
Vay rus romunun son sürümünde deseni yanlış girince titriyor

Bende cihazı değiştim. miniyede yeni batarya alıcam umarım şarj durumu iyileşir abim lg den sıkılmış benim cihazı alicak

oguzxw

Üye
Eminmisin? Ben enaz on kere okumuşumdur diger romlara gecsemmi diye sordugunu
valla bende kullandım romu kasma oluyo 2-3 gun sonra fixler de 1-2 saatligine hizlandiriyo sonra da yavasliyo bu romu adan etmeleri icin fazlalik seyleri silmemeleri lazim cop

valla bende kullandım romu kasma oluyo 2-3 gun sonra fixler de 1-2 saatligine hizlandiriyo sonra da yavasliyo bu romu adan etmeleri icin fazlalik seyleri silmemeleri lazim cop

Stock roma s5 uygulamalarini yuklemek daha mantıklı bence,
Yada cm12

sozer

Üye
Stock roma s5 uygulamalarini yuklemek daha mantıklı bence,
Yada cm12
ben ste roma a5 addons yükledim gayet memnunum fakat kulanışlılık olarak cm12-12.1 daha seri ve kullanışlı kamera sorunu halledilse ve 12.1 e xposed yüklense onu kullanıcam

ben ste roma a5 addons yükledim gayet memnunum fakat kulanışlılık olarak cm12-12.1 daha seri ve kullanışlı kamera sorunu halledilse ve 12.1 e xposed yüklense onu kullanıcam

Cm12 kullanabilirsiniz 12.1 le arasinda pek fark yok.
Camera ile flashli çekimde ekrana dokunup odaklama yaparsaniz donma olmuyor

Arkadaşlar rusya romunu yükledim telefonuma ama dokunmatik titreşimi yok her yere baktım ayar da bulamadığm lolliport yada cynegonmod rom yüklediğim zaman titreşim var ama kendi stock romunda titreşim yok bu konuda bilgisi olan varmı acaba.