Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

nanotex

Üye
Beyler cidden bu romda bi anormallikler var. Mesela wassapta filan uygulama çubuğunun sağında 3 nokta var. Normalde samsunglarda olmaz o. Bizde seçenekler dokunmatik tuşu var çünkü.

oguzxw

Üye
Beyler cidden bu romda bi anormallikler var. Mesela wassapta filan uygulama çubuğunun sağında 3 nokta var. Normalde samsunglarda olmaz o. Bizde seçenekler dokunmatik tuşu var çünkü.
Benim cm romdada 3 tuş var en iyisi yeni çıkan rusya boşver bu romu

nanotex

Üye
Ben rusyayi kullaniyom simdi son surumunu simdilik iyi gidiyo bakalim insallah da ole gider
Ben direkt rusyayı kuruyorum. Instagram ı yükleyemiyorum marketten, bu sürümle uyumlu değil diyor. Acayip bi rom arkadaşlar bu, aman diyim

reflex

Üye
Ben direkt rusyayı kuruyorum. Instagram ı yükleyemiyorum marketten, bu sürümle uyumlu değil diyor. Acayip bi rom arkadaşlar bu, aman diyim
Acayip değil csc kodun hangi ülkedeyse ve o ülkeye instagram verilmediyse yükleyemezsin.

S5 v4 romunu kullanıyorum. 29 nisanda yüklemiştim 7 gün olmuş
Herhangi bir sorunu yok sadece arada kasılmalar oluyor o da geçiyor

sozer

Üye
ben ste 4.3 romdayım. şarj süper.
ste üzerine 1 - 2 -3 + kernel updateleri yaptım (4 yapmayın rom bozuluyor) + note 4 apps ekledim
bu dediklerimin hepsini il kurulumda yaptım.
ilk romu kurup ayarları yaptıktan sonra *#0228# tuşladım 5 kere "quick start" yaptım şarjım %72 den %51 e düştü
dün sabah 8:00 de %51 ile başladığım şarj akşam 23:30 da bitti 1sa50dk ekran süresi aldım
ilk defa %15 şarjla başladığım oyunu yarım saat kadar oynadıktan sonra %1 ile telefonu şarja koydum.
%100 şarj oldu şuan 12:17 itibariyle 6sa27dk pil-%81 Ekran:%20-30dk
4.4 çıkmış ama şuan çok memnunum.
uzun süre deneyip sorun çıkaracakmı bakıcam.

Son düzenleme:
Dediğin sürelerin iki katını s5 v4 de alıyorum

Samsung bi yamuk yapmazsa haziran temmuz arası official lollipop geliyor
Kaynak