baskahmet
Üye
Gt-9192 ve 9195 black editiona özel romlar varblack editionlar kitkattan jely bean a gecebiliyormus dogrumu o
Gt-9192 ve 9195 black editiona özel romlar var
Ama 9190 olduğu için birşey farketmiyor
Benim cm romdada 3 tuş var en iyisi yeni çıkan rusya boşver bu romuBeyler cidden bu romda bi anormallikler var. Mesela wassapta filan uygulama çubuğunun sağında 3 nokta var. Normalde samsunglarda olmaz o. Bizde seçenekler dokunmatik tuşu var çünkü.
Bakalım 1-2 gün kullanayım sonra rusyayı indiririm.Benim cm romdada 3 tuş var en iyisi yeni çıkan rusya boşver bu romu
Ben rusyayi kullaniyom simdi son surumunu simdilik iyi gidiyo bakalim insallah da ole giderBenim cm romdada 3 tuş var en iyisi yeni çıkan rusya boşver bu romu
Ben direkt rusyayı kuruyorum. Instagram ı yükleyemiyorum marketten, bu sürümle uyumlu değil diyor. Acayip bi rom arkadaşlar bu, aman diyimBen rusyayi kullaniyom simdi son surumunu simdilik iyi gidiyo bakalim insallah da ole gider
Zaten buildi 2014 o romun rusyanin 2015Ben direkt rusyayı kuruyorum. Instagram ı yükleyemiyorum marketten, bu sürümle uyumlu değil diyor. Acayip bi rom arkadaşlar bu, aman diyim
Yavasliycak yine ama sarzi felan iyi gidicek digeri gibi degil yaniBen rusyayi kullaniyom simdi son surumunu simdilik iyi gidiyo bakalim insallah da ole gider
Acayip değil csc kodun hangi ülkedeyse ve o ülkeye instagram verilmediyse yükleyemezsin.Ben direkt rusyayı kuruyorum. Instagram ı yükleyemiyorum marketten, bu sürümle uyumlu değil diyor. Acayip bi rom arkadaşlar bu, aman diyim
Dediğin sürelerin iki katını s5 v4 de alıyorumben ste 4.3 romdayım. şarj süper.
ste üzerine 1 - 2 -3 + kernel updateleri yaptım (4 yapmayın rom bozuluyor) + note 4 apps ekledim
bu dediklerimin hepsini il kurulumda yaptım.
ilk romu kurup ayarları yaptıktan sonra *#0228# tuşladım 5 kere "quick start" yaptım şarjım %72 den %51 e düştü
dün sabah 8:00 de %51 ile başladığım şarj akşam 23:30 da bitti 1sa50dk ekran süresi aldım
ilk defa %15 şarjla başladığım oyunu yarım saat kadar oynadıktan sonra %1 ile telefonu şarja koydum.
%100 şarj oldu şuan 12:17 itibariyle 6sa27dk pil-%81 Ekran:%20-30dk
4.4 çıkmış ama şuan çok memnunum.
uzun süre deneyip sorun çıkaracakmı bakıcam.
daha önce lollipop v4 denedim fakat bu sürelere yaklaşmadı bile. sanırım bataryamın ömrü bitiyor. batarya tavsiyesi olan varmı.Dediğin sürelerin iki katını s5 v4 de alıyorum
8 aylık batarya ile sonuç.daha önce lollipop v4 denedim fakat bu sürelere yaklaşmadı bile. sanırım bataryamın ömrü bitiyor. batarya tavsiyesi olan varmı.
8 aylık batarya ile sonuç.
Clash of clans oynuyorum girip madenleri topluyorum felanoyun oynuyormusun
sanırım oyun oynayınca hemen hemen aynı sayılırClash of clans oynuyorum girip madenleri topluyorum felan
Günlük oyun sürem 30-40dk civarı
Batarya 1. 5 yıldan önce ölmez genelliklesanırım oyun oynayınca hemen hemen aynı sayılır
bataryam sağlam demekki
benim batarya 1 yıl 2 aylık ölümü yakın demekkiBatarya 1. 5 yıldan önce ölmez genellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?