Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Anladım ama sensörü devreye geçiren olumsuz bir durum var gibi.wipe yaptimda mi oldu demişsin
.caner. Üye Nextman' Alıntı: Anladım ama sensörü devreye geçiren olumsuz bir durum var gibi.wipe yaptimda mi oldu demişsin Genişletmek için tıkla ... Evet abi.
Nextman' Alıntı: Anladım ama sensörü devreye geçiren olumsuz bir durum var gibi.wipe yaptimda mi oldu demişsin Genişletmek için tıkla ... Evet abi.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Sitede 4 dosyali factory rom var onu yüklemeyi denermisin cihaz tamamen silinecek bilgine
.caner. Üye Tolga3521' Alıntı: O zaman sensörde sorun var. Ekranın sol tarafında o kılıf sensöru mıknatıs deyincede o ekran geliyo. Istiyosan bi mıknatıs bul bi kere deydir sol tarafa bakalım düzelcekmi. Genişletmek için tıkla ... Köyde mıknatıs bulamadım ; (
Tolga3521' Alıntı: O zaman sensörde sorun var. Ekranın sol tarafında o kılıf sensöru mıknatıs deyincede o ekran geliyo. Istiyosan bi mıknatıs bul bi kere deydir sol tarafa bakalım düzelcekmi. Genişletmek için tıkla ... Köyde mıknatıs bulamadım ; (
.caner. Üye Nextman' Alıntı: Sitede 4 dosyali factory rom var onu yüklemeyi denermisin cihaz tamamen silinecek bilgine Genişletmek için tıkla ... Bayram boyunca imkansız abi
Nextman' Alıntı: Sitede 4 dosyali factory rom var onu yüklemeyi denermisin cihaz tamamen silinecek bilgine Genişletmek için tıkla ... Bayram boyunca imkansız abi
.caner. Üye Nextman' Alıntı: Yapacak bir sey yok ozaman malesef Genişletmek için tıkla ... Yardımlarınız için sağolun.
Nextman' Alıntı: Yapacak bir sey yok ozaman malesef Genişletmek için tıkla ... Yardımlarınız için sağolun.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Bişey değil keşke elimizden fazlasi gelse.Henuz internet paylaşımı yok malesef
.caner. Üye Nextman' Alıntı: Bişey değil keşke elimizden fazlasi gelse.Henuz internet paylaşımı yok malesef Genişletmek için tıkla ... Son bir soru. Abi sarj %30 ken wipe atsam sorun olur mu?
Nextman' Alıntı: Bişey değil keşke elimizden fazlasi gelse.Henuz internet paylaşımı yok malesef Genişletmek için tıkla ... Son bir soru. Abi sarj %30 ken wipe atsam sorun olur mu?
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Evet cihaz bazen battery wipe islemi yapılmış gibi sifirliyor denemeni tavsiye etmem riskli
.caner. Üye Nextman' Alıntı: Evet cihaz bazen battery wipe islemi yapılmış gibi sifirliyor denemeni tavsiye etmem riskli Genişletmek için tıkla ... Sağol abi. 4.3 atmadan servise vereyim cihazı en iyisi inşallah anlamazlar önceden root atıldığını.
Nextman' Alıntı: Evet cihaz bazen battery wipe islemi yapılmış gibi sifirliyor denemeni tavsiye etmem riskli Genişletmek için tıkla ... Sağol abi. 4.3 atmadan servise vereyim cihazı en iyisi inşallah anlamazlar önceden root atıldığını.
.caner. Üye Nextman' Alıntı: Malesef anlarlar bu şekilde verirsen Genişletmek için tıkla ... Su an unroot + stock abi hersey
Nextman' Alıntı: Malesef anlarlar bu şekilde verirsen Genişletmek için tıkla ... Su an unroot + stock abi hersey
.caner. Üye Nextman' Alıntı: ozaman sorun yok kardeşim verebilirsin Genişletmek için tıkla ... Tamam abi Sağol. Triangle away hâlâ yok bizde ama gizli bir sayac varmış.
Nextman' Alıntı: ozaman sorun yok kardeşim verebilirsin Genişletmek için tıkla ... Tamam abi Sağol. Triangle away hâlâ yok bizde ama gizli bir sayac varmış.
.caner. Üye Nextman' Alıntı: evet ama pek bakıldığını duymadım ama bahsi geçmişti Genişletmek için tıkla ... Seni yine yordum kisira bakma. Sağol abi herşey icin. Artık çerçeve+hoparlör+ sensorler icin garanti yolu gorundu. Ama once bir daha wipe atayim
Nextman' Alıntı: evet ama pek bakıldığını duymadım ama bahsi geçmişti Genişletmek için tıkla ... Seni yine yordum kisira bakma. Sağol abi herşey icin. Artık çerçeve+hoparlör+ sensorler icin garanti yolu gorundu. Ama once bir daha wipe atayim
eroskop100 Üye Güncelleme zamanı yaklaşmışken sorayım, unroot yapmak için 4 parçalı ROM u atmak yeterli mi ? :confused:
Güncelleme zamanı yaklaşmışken sorayım, unroot yapmak için 4 parçalı ROM u atmak yeterli mi ? :confused: