bmw4x4 Üye arkadaşlar telefonu rootladım.. supersu kuruldu.. supersu mu superuser mi daha iyi. Son düzenleme: 11 Eki 2013
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi eskbxl' Alıntı: tamam simdi wipe yapip birde fabrika ayarlarina doneyim saol usta ogreniyoruz sayende Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim nedemek bilgi paylaştıkça artar yoksa Euro muydu
eskbxl' Alıntı: tamam simdi wipe yapip birde fabrika ayarlarina doneyim saol usta ogreniyoruz sayende Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim nedemek bilgi paylaştıkça artar yoksa Euro muydu
.caner. Üye Nextman' Alıntı: Rica ederim kardeşim nedemek bilgi paylaştıkça artar yoksa Euro muydu Genişletmek için tıkla ... Cok iyi bir espiri değildi be abi
Nextman' Alıntı: Rica ederim kardeşim nedemek bilgi paylaştıkça artar yoksa Euro muydu Genişletmek için tıkla ... Cok iyi bir espiri değildi be abi
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi .caner.' Alıntı: Cok iyi bir espiri değildi be abi Genişletmek için tıkla ... LA caner 500 km yol yapmış adam kafası var karşında
.caner.' Alıntı: Cok iyi bir espiri değildi be abi Genişletmek için tıkla ... LA caner 500 km yol yapmış adam kafası var karşında
.caner. Üye Nextman' Alıntı: LA caner 500 km yol yapmış adam kafası var karşında Genişletmek için tıkla ... Tamam abi tamam vurma 500 km ve hâlâ forumdasin iste bu forumu bu yüzden seviyorum Allah sabır versin abi
Nextman' Alıntı: LA caner 500 km yol yapmış adam kafası var karşında Genişletmek için tıkla ... Tamam abi tamam vurma 500 km ve hâlâ forumdasin iste bu forumu bu yüzden seviyorum Allah sabır versin abi
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi eskbxl' Alıntı: oyle usta olsun orta koyde cay ismarlarsin. Genişletmek için tıkla ... Aha canerin yüzünden lafı kaçırdım .Olur kardeşim nedemek Euro senden çaylar benden canın sağolsun
eskbxl' Alıntı: oyle usta olsun orta koyde cay ismarlarsin. Genişletmek için tıkla ... Aha canerin yüzünden lafı kaçırdım .Olur kardeşim nedemek Euro senden çaylar benden canın sağolsun
.caner. Üye Bendede Okey plusda izler kalıyor. Ama geçiyor sonra Acaba servise bu yuzden yollasam çerçeve degisir mi ? Çerçeve de boya kalmadı da
Bendede Okey plusda izler kalıyor. Ama geçiyor sonra Acaba servise bu yuzden yollasam çerçeve degisir mi ? Çerçeve de boya kalmadı da
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi yok evet söylenti olduğu çıktı ortaya çünkü adam note 3'e direk 1-2 ay sonra 4.4 kit kat vercek bizde anca yaza alırız gibi geliyor bana.
yok evet söylenti olduğu çıktı ortaya çünkü adam note 3'e direk 1-2 ay sonra 4.4 kit kat vercek bizde anca yaza alırız gibi geliyor bana.
x-scarface Üye Birde quick check olayını ben yapamadım ekran kapalıyken sensörle bildirimler görünmüyor neden acaba?
Birde quick check olayını ben yapamadım ekran kapalıyken sensörle bildirimler görünmüyor neden acaba?
x-scarface Üye Nextman' Alıntı: yok evet söylenti olduğu çıktı ortaya çünkü adam note 3'e direk 1-2 ay sonra 4.4 kit kat vercek bizde anca yaza alırız gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla ... Anladım. Sim kilidi gelecek deniliyor bizim cihazları etkilemez demi öyle bişey olursa Nextman' Alıntı: stock değilmi rom ? Genişletmek için tıkla ... Evet stock.
Nextman' Alıntı: yok evet söylenti olduğu çıktı ortaya çünkü adam note 3'e direk 1-2 ay sonra 4.4 kit kat vercek bizde anca yaza alırız gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla ... Anladım. Sim kilidi gelecek deniliyor bizim cihazları etkilemez demi öyle bişey olursa Nextman' Alıntı: stock değilmi rom ? Genişletmek için tıkla ... Evet stock.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Anladım. Sim kilidi gelecek deniliyor bizim cihazları etkilemez demi öyle bişey olursa Genişletmek için tıkla ... Malesef etkileyebilir benim endişem o akşam ve hafta site birçok kişi imei gitti diye konu yağmuru yapması hızlı bakış için seceneği dene var orda deneme yaptınmı ?
x-scarface' Alıntı: Anladım. Sim kilidi gelecek deniliyor bizim cihazları etkilemez demi öyle bişey olursa Genişletmek için tıkla ... Malesef etkileyebilir benim endişem o akşam ve hafta site birçok kişi imei gitti diye konu yağmuru yapması hızlı bakış için seceneği dene var orda deneme yaptınmı ?
x-scarface Üye Nextman' Alıntı: Malesef etkileyebilir benim endişem o akşam ve hafta site birçok kişi imei gitti diye konu yağmuru yapması hızlı bakış için seceneği dene var orda deneme yaptınmı ? Genişletmek için tıkla ... Tamamda abi lte değil ki ayrıca resmi cihaz. Türkiye ye verdiği cihaza da kilit atmaz herhalde
Nextman' Alıntı: Malesef etkileyebilir benim endişem o akşam ve hafta site birçok kişi imei gitti diye konu yağmuru yapması hızlı bakış için seceneği dene var orda deneme yaptınmı ? Genişletmek için tıkla ... Tamamda abi lte değil ki ayrıca resmi cihaz. Türkiye ye verdiği cihaza da kilit atmaz herhalde
x-scarface Üye Deneyeyim bakalım onu abi. Acaba kilit ekranından kaynaklı mı ben şuan modelleme kullanıyorum belki de o kaydırma da çalışıyordur.
Deneyeyim bakalım onu abi. Acaba kilit ekranından kaynaklı mı ben şuan modelleme kullanıyorum belki de o kaydırma da çalışıyordur.