eroskop100
Üye
Evet yanlız sd kart bölümünüde sıfırlayan FST rom kurararak.Tümden cihazı eski haline getirmektedir.
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Telefonum için (S4 gt-9500 ) belirttiğim linkten (Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) hafıza kartı almayı düşünüyorum class10 hızında ve 64 gb kapasitesinde, fiyatıda oldukça uygun bana göre, lakin kartın biçimi micro sd hc diye geçiyor bu kartı alsam cihazım destekler mi micro sd ve sd hc arasındaki fark nedir? Bilgisi olan olan arkadaşlarım aydınlatırsa çok memnun olurum. Teşekkür ederim...
Bu Multi-Window a nasıl uygulama ekleyebiliriz?
- - - Eklendi - - -
Cevap yok mu
CEVAP VERECEK YOK MU
Cevap verecek yok mu
Class 10 oldugundan diye biliyorum
Bende atamadım atılmıyor galiba.
Destekliyor dur.Ee ne diyorsun destekler mi yani alsam?
O zaman bir işe yaramaz
Opera desteklese keske
Xposed Installer ve Xposed multiwindow uygulamalarını indir. Önce Xposed Installer kurup aç. Install/Update e bas daha sonra reboot yap. Ardından diğer dosyayı kurup installer girip module bölümünden multiwindow a tik atıp yan sekmeden reboot yap tekrar. İstediğin uygulamayı koyabilirsin.
Evet root yapmalısınız.Root gerekli mi
Hangisi stock mu ?Iyi geceler arkadaşlar bu hava durumu widgetinde otomatik güncelleme 1 saat olarak ayarladigim halde güncelleme yapmıyor bunun sebebi ne olabilir herşeyi karıştırdım çözümünü anlayamadım
Hangisi stock mu ?
Enteresan 9500 model deilmi ?Bir haftalık telefon orjinal root falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?