Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
İşlemci gücü artan mobil cihazlarda ısınma sorunu aşırı oyun ve ten temasından kaynaklanıyor. Akıllı telefonlarda hız artmasından dolayı, hiç ısınmayan telefon yok ama daha az ısı yayan ve kullımında sıkıntı olmayan model ve markalar var.s4lerdeki isinma sorunu her telefonda var mi
Evet, telefonu telefon yapan ısınmasıdır zatens4lerdeki isinma sorunu her telefonda var mi
Tabikio anlamda degil her s4 asiri ısınıyo mu ?
Dediğim gibi böyle bir kıyas sizi hatalı sonuç almanıza neden olur. Her telefon ısınır uzun kullanımlarda işlemci ısısının yüzeye yansımasıdır. Asıl değerlendirmeniz gereken yapmak istediklerinize göre kullanacağınız bir telefon modeli olsun.Peki note 2 ısıniyo mu s4 kadar
Arka planda yüklediğiniz patch,uygulama,root dosyası mutlaka bir işlem çalışıyordur. Tavsiyem iki şekilde tespit ve çözüm var . Yedeklerinizi alın öncelikle herşeyin silineceğini unutmayın sorumluluk sizindir. Sonrası hafıza kartını varsa çıkartın. Cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayın cihaz ayarla bölümünden de olurbenim icin s4 gibi dururken ısınmasin yeter
Note 2 alabilirsinizonun yerine bugun telefonu degistircem note 2 mi alayım yeniden s4 mu
Sanırım anlatamıyorum hangi telefonu alırsanız alın aşırı oyun ve kullanım ile ısınır durduğu yerde ısınan telefon kesinlikle bir sorun vardır ya yazılımsal ya da donanımsalNote 2 de s4 givi asırı ısınma sorunu var mı
olmaz hiçbir telefonda da olmamalı olursa sorun vardır.Anlıyorum s4 durdugu yerde bile isinio oyle olur mu note 2 de
Factory firmware at duzelir.Merhaba arkadaşlar i9500 özcan rom 5.4 kullanıyorum. Ekranın ışığını kapattigimda ekran 3 parçaya ayrılıp titriyor üstteki parça titremiyor alttakiler titreme yapıyor ekran ışığını açtığımda ise titreme yok stok romdada aynı sıkıntıyı yaşadım .telefonu alalı yaklaşık 1.5 yıl oldu sayacim arttığı için garantiye vermekten çekiniyorum sizce sorunum ne olabilir yardimci olursanız sevinirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Az sabredin aliyoruz aralıkta ilk olarak hemde i9500 alicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?