------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Senyor Keş

Kapalı Hesap
İçimi rahatlattın kardeşim bilgin için teşekkürler. Yeni rom atarsam bu youtube sorunu ortadan kalkar dimi ? Ha birde söylediğin romu linki varsa paylaşırsan sevinirim.

evet kalkar. ama romu yüklemeden önce cwmden Wipelerin hepsini ve format/system yapman lazım. bahsettigim rom konusu mevcut forumda. ismi HaSsan rom v4 diye arat çıkar

Senyor Keş

Kapalı Hesap
İçimi rahatlattın kardeşim bilgin için teşekkürler. Yeni rom atarsam bu youtube sorunu ortadan kalkar dimi ? Ha birde söylediğin romu linki varsa paylaşırsan sevinirim.

evet kalkar. ama romu yüklemeden önce cwmden Wipelerin hepsini ve format/system yapman lazım. bahsettigim rom konusu mevcut forumda. ismi HaSsan rom v4 diye arat çıkar

Kardeşim başını ağrıttım kusura bakma ama cwm wipe format/system nasıl yapılıyor anlatırsan odini bile zar zor becerdim.

Arkadaşlar Bu Android 4.4.2 İle Gelen SapaMonitor Nedir Ne İşe Yarar

Valla hocam söylediğim gibi
GT-I9500
SAMSUNG
OFFICIAL
OFIFICIAL
KNOX WARRANTY VOID:1 yazıyor onun altındada A3 lü bişey yazıyor.

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S4 cihazımı bugün itibariyle Uğurladım az kahrımı çekmedi .Sorularınızı bilgim ve vaktim dahilinde cevap vermeye devam edeceğim

Saygılarımla

Tepkiler: ANIL, eskbxl, KinG Tornado ve 1 kişi daha

Anil-D

Üye
Abi sistemi nasil temizlerim acaba wipe data partition ise yaramiyor wipe factory resette öyle isw yaramıyor her sey eskisi gibi duruyor napmam lazim