eskbxl
Üye
aldigin yerin onemi yok cihazin csc codu var o kod hangi ulkeye aitse o ulkeyle beraber aliyorsunuz.Beyler bende güncelleme gözükmüyor 9500 cihaz Türkiye'den alınma
cihazi rootlu istiyorsan tabikide yapabilirsin.dün türkiye 4.4.2 güncellemesini yaptım
daha önceden garanti devre dışı kalmıştı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu konudaki root u yapıyım mı
herhangi bir sorun çıkmaz de mi ?cihazi rootlu istiyorsan tabikide yapabilirsin.
ordan yukluyenlerin yorumlarina bakabilirsin normalde bir sorun olmaz.herhangi bir sorun çıkmaz de mi ?
MRT yazıyoraldigin yerin onemi yok cihazin csc codu var o kod hangi ulkeye aitse o ulkeyle beraber aliyorsunuz.
simdi csc konu ogrenin.
bilmiyorsaniz cihazi recovey moda alin altta sari yazi ile yazar
applied the CSC code : TUR gibi
MRT yazıyor
Tüm ekranda oluyor ama sadece youtubeda video izlerken. telefon normalken böyle bişey yok.Telefonu yeniden başlattığımda ise düzeliyor.Bir süre sonra yeniden başlıyor.
yok kardeşim şuan sayac sıfırlama yok maalesef. ekran delirme sorununu telefona mega wipe ve super wipe yapip daha sonra odinden Türkiye 4.4.2 romunu tekrar yukleyerek çözebilirsin şayet sayacın 1 iseEvet.Nasıl düzeltebilirim be asabi kardeş yardımlarını bekliyorum.Birde asabi kardeş s4 sayaç sıfırlama çıktımı bu konu hakkında bir bilgin varmı çünkü bende knox warranty felan cıktıda.
yok kardeşim şuan sayac sıfırlama yok maalesef. ekran delirme sorununu telefona mega wipe ve super wipe yapip daha sonra odinden Türkiye 4.4.2 romunu tekrar yukleyerek çözebilirsin şayet sayacın 1 iseEvet.Nasıl düzeltebilirim be asabi kardeş yardımlarını bekliyorum.Birde asabi kardeş s4 sayaç sıfırlama çıktımı bu konu hakkında bir bilgin varmı çünkü bende knox warranty felan cıktıda.
KNOX WARRANTY RIOD:1 onun altındada bişey yazıyor. Tekrarlarsam gidermi bu sorun? Yada custom rom ile çözebilirmiyim evet diyosan bana bir rom önerirmisin?KNOX WARRANTY RIOD:1 onun altındada bişey yazıyor. Tekrarlarsam gidermi bu sorun? Yada custom rom ile çözebilirmiyim evet diyosan bana bir rom önerirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?