Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Şu an sen onu dene en son çare zaten ama wifi sorununu baştan stock sürüm kurdunda geçmediyse tabi boşu boşuna atma dediğim gibi factory romlar sadece down olan ve açılmaya cihazlar içindir birde bu tür sorunlar içinhmm sen o rusya servis yazılımı için sakıncalı demiştin bidaha 4.3 türkiye sürümünü yükliyemem diye
Şu an sen onu dene en son çare zaten ama wifi sorununu baştan stock sürüm kurdunda geçmediyse tabi boşu boşuna atma dediğim gibi factory romlar sadece down olan ve açılmaya cihazlar içindir birde bu tür sorunlar için
Bence sorunu tam test etmek için hızından emin olduğun bir yerde wifi testi yap ayrıca wifi çalışmıyor diyorsun hız ayrı bir olay boşu boşuna telefonu bozacaksın bilgine 4.2.2 geri dönüşü deneyebilirsin tekrar söylüyorum mutlaka arızadan emin olunca işlemleri yap
Herhangi bir 4.3 rusya yada hindistan rom yükle recovery moda al tüm sıfırlamaları yap öyle dene
Neymiş peki olayı takip eden sensiz paylaşırsan arkadaşlarda aynısını yaparlar
Tamamdır Geçmiş olsun akıllı dur kurcuklama daha
Artık bu son sorun olsun,saol abi şuan csc arap ve root var tekrar mj8 çakıp türkiye stocka çeviricemçok şükür düzelltim
gel kır valla ikimiz de rahatlayalımArtık bu son sorun olsun,yoksa sen değil ben gelir kırarım cihazı kurcalama artık şunu.
Arkadaşlar knoxa girmeye çalışıyorum cihazınız knox moduna girmeye yetkili değil uyarısını veriyor??
Oglum kurcalama su telefonu
Kac defa yazicaz yaa
sende de benimki gibi mi hata veriyor. sayaçtan mi kaynaklaniyor acaba?Ben yuklemeye izin vermedim knoxu
Acmaya calistigimda yukleme sayfasi cikiyor
sayactan kaynaklaniyor bendede ayni sayac aktif knox moda girmiyor.sende de benimki gibi mi hata veriyor. sayaçtan mi kaynaklaniyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?