.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: La denedim diyom anlamiyon galba Genişletmek için tıkla ... Yine sayacin orada custom yazıyor, srock rom atmak gerekiyor
AnıL-D' Alıntı: La denedim diyom anlamiyon galba Genişletmek için tıkla ... Yine sayacin orada custom yazıyor, srock rom atmak gerekiyor
.caner. Üye Tekrar dene istersen, unroot yap ve recovery menu de sayacın üstünde offical mi yaziyor custom mu gör
Tekrar dene istersen, unroot yap ve recovery menu de sayacın üstünde offical mi yaziyor custom mu gör
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Benden demeside düzeliyor 2 kere döndüm Genişletmek için tıkla ... Sayaç dan bahsetmiyorum, ayrıca @Nextman abi yine kızacak. Konu dağılıyor. Tekrar dene ve gör
AnıL-D' Alıntı: Benden demeside düzeliyor 2 kere döndüm Genişletmek için tıkla ... Sayaç dan bahsetmiyorum, ayrıca @Nextman abi yine kızacak. Konu dağılıyor. Tekrar dene ve gör
Senyor Keş Kapalı Hesap .caner.' Alıntı: Yine sayacin orada custom yazıyor, srock rom atmak gerekiyor Genişletmek için tıkla ... hayır öyle bişi gerekmiyorunroot yapınca official oluyor tartışmaya gerek yok ben denedim official oldu bilmeyenler yorum yapmasın lütfen
.caner.' Alıntı: Yine sayacin orada custom yazıyor, srock rom atmak gerekiyor Genişletmek için tıkla ... hayır öyle bişi gerekmiyorunroot yapınca official oluyor tartışmaya gerek yok ben denedim official oldu bilmeyenler yorum yapmasın lütfen
KD1907 Üye esmeran3' Alıntı: @KD1907 kutluhan kardeşim bak samimi olmadığın üyelerle doğru konuş tamam mı ? kardeşim Genişletmek için tıkla ... Anlamadım?
esmeran3' Alıntı: @KD1907 kutluhan kardeşim bak samimi olmadığın üyelerle doğru konuş tamam mı ? kardeşim Genişletmek için tıkla ... Anlamadım?
Anil-D Üye .caner.' Alıntı: Evet ama custom yaziyor bende Genişletmek için tıkla ... Senin 4.2 degilmi
Anil-D Üye .caner.' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... 4.3 nasil deniyosun o zaman ayrica diger forumdakilerdede duzeliyor
.caner.' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... 4.3 nasil deniyosun o zaman ayrica diger forumdakilerdede duzeliyor
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: 4.3 nasil deniyosun o zaman ayrica diger forumdakilerdede duzeliyor Genişletmek için tıkla ... 4.2.2 olarak söyledim. Bende düzelmiyor stock rom atmak zorunda kaliyorum
AnıL-D' Alıntı: 4.3 nasil deniyosun o zaman ayrica diger forumdakilerdede duzeliyor Genişletmek için tıkla ... 4.2.2 olarak söyledim. Bende düzelmiyor stock rom atmak zorunda kaliyorum
Anil-D Üye .caner.' Alıntı: 4.2.2 olarak söyledim. Bende düzelmiyor stock rom atmak zorunda kaliyorum Genişletmek için tıkla ... Himm tmm yarin telefon bulabilirsem video cekerim
.caner.' Alıntı: 4.2.2 olarak söyledim. Bende düzelmiyor stock rom atmak zorunda kaliyorum Genişletmek için tıkla ... Himm tmm yarin telefon bulabilirsem video cekerim