Anil-D Üye Bak suan benim %35 doldu Root yaptik ve sayac 0 Yönetici tarafından düzenlendi: 1 Şub 2014
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Bak suan benim %35 doldu Root yaptik ve sayac 0 Genişletmek için tıkla ... Rom yükle ozaman artar.
AnıL-D' Alıntı: Bak suan benim %35 doldu Root yaptik ve sayac 0 Genişletmek için tıkla ... Rom yükle ozaman artar.
Anil-D Üye Nextman' Alıntı: Rom yükle ozaman artar. Genişletmek için tıkla ... Yok abim root yaptim yeter bu kadari kafi
Nextman' Alıntı: Rom yükle ozaman artar. Genişletmek için tıkla ... Yok abim root yaptim yeter bu kadari kafi
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Kimsin sen ya bana böyle konusmaya hakkin yok saygimizdan susuyoz bi git Genişletmek için tıkla ... Kutluhan la ben
AnıL-D' Alıntı: Kimsin sen ya bana böyle konusmaya hakkin yok saygimizdan susuyoz bi git Genişletmek için tıkla ... Kutluhan la ben
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Bak suan benim %35 doldu Root yaptik ve sayac 0 Genişletmek için tıkla ... Unroot yapmayı nasıl planliyorsun?
AnıL-D' Alıntı: Bak suan benim %35 doldu Root yaptik ve sayac 0 Genişletmek için tıkla ... Unroot yapmayı nasıl planliyorsun?
Anil-D Üye .caner.' Alıntı: Unroot yapmayı nasıl planliyorsun? Genişletmek için tıkla ... Supersuyla geri donuluyor denedim
.caner.' Alıntı: Unroot yapmayı nasıl planliyorsun? Genişletmek için tıkla ... Supersuyla geri donuluyor denedim
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Supersuyla geri donuluyor denedim Genişletmek için tıkla ... Custom olarak görüyor.
KD1907 Üye Anıl kingo root yaptıktan sonra gl to sd falan yukledin mi telefona? Ve yuklediysen calisiyor mu eger calisiyosa bende rootlicam telefonumu
Anıl kingo root yaptıktan sonra gl to sd falan yukledin mi telefona? Ve yuklediysen calisiyor mu eger calisiyosa bende rootlicam telefonumu
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Yok be harbimi 0 sayac ama Genişletmek için tıkla ... Demistim belani buldun diye
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Yok be harbimi 0 sayac ama Genişletmek için tıkla ... Sayaç la alakasi yok vak simdi gir recovery ye orada custom yaziyir
AnıL-D' Alıntı: Yok be harbimi 0 sayac ama Genişletmek için tıkla ... Sayaç la alakasi yok vak simdi gir recovery ye orada custom yaziyir
Anil-D Üye KD1907' Alıntı: Demistim belani buldun diye Genişletmek için tıkla ... Yarin servise veririm sorun yok
KD1907' Alıntı: Demistim belani buldun diye Genişletmek için tıkla ... Yarin servise veririm sorun yok
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Yarin servise veririm sorun yok Genişletmek için tıkla ... Servis anliyomus nereye servise veriyon
AnıL-D' Alıntı: Yarin servise veririm sorun yok Genişletmek için tıkla ... Servis anliyomus nereye servise veriyon