.caner. Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: oda bişeymi Genişletmek için tıkla ... Telefon çikali o kadar olmadi
KD1907 Üye uaksk' Alıntı: Telefon son 2-3 haftadır çok şarj yiyor sıkıntı sebebi neler olabilir? Genişletmek için tıkla ... Bataryan şişmiş olabilir servise git yenisini ücretsiz olarak veriyolar .caner.' Alıntı: Telefon çikali o kadar olmadi Genişletmek için tıkla ... Oldu yalancı
uaksk' Alıntı: Telefon son 2-3 haftadır çok şarj yiyor sıkıntı sebebi neler olabilir? Genişletmek için tıkla ... Bataryan şişmiş olabilir servise git yenisini ücretsiz olarak veriyolar .caner.' Alıntı: Telefon çikali o kadar olmadi Genişletmek için tıkla ... Oldu yalancı
.caner. Üye asdfjkl99' Alıntı: Bataryan şişmiş olabilir servise git yenisini ücretsiz olarak veriyolar Oldu yalancı Genişletmek için tıkla ... Doğru ama alinali o kadar olmadi kesin gamecih falan
asdfjkl99' Alıntı: Bataryan şişmiş olabilir servise git yenisini ücretsiz olarak veriyolar Oldu yalancı Genişletmek için tıkla ... Doğru ama alinali o kadar olmadi kesin gamecih falan
KD1907 Üye .caner.' Alıntı: Doğru ama alinali o kadar olmadi kesin gamecih falan Genişletmek için tıkla ... Bende de öyle neden acaba?
.caner.' Alıntı: Doğru ama alinali o kadar olmadi kesin gamecih falan Genişletmek için tıkla ... Bende de öyle neden acaba?
.caner. Üye asdfjkl99' Alıntı: Bende de öyle neden acaba? Genişletmek için tıkla ... Siz telefonu alali kac ay oldu zaten
asdfjkl99' Alıntı: Bende de öyle neden acaba? Genişletmek için tıkla ... Siz telefonu alali kac ay oldu zaten
Senyor Keş Kapalı Hesap .caner.' Alıntı: Doğru ama alinali o kadar olmadi kesin gamecih falan Genişletmek için tıkla ... yok vallaha dün kendi kendine böyle oldu kafayı yedim
.caner.' Alıntı: Doğru ama alinali o kadar olmadi kesin gamecih falan Genişletmek için tıkla ... yok vallaha dün kendi kendine böyle oldu kafayı yedim
KD1907 Üye .caner.' Alıntı: Siz telefonu alali kac ay oldu zaten Genişletmek için tıkla ... Siz mi? Aferin sonunda saygılı olmayı başardın büyüklerine karşı Ayrıca telefonu alalı tam 1 ay oldu kardeşim
.caner.' Alıntı: Siz telefonu alali kac ay oldu zaten Genişletmek için tıkla ... Siz mi? Aferin sonunda saygılı olmayı başardın büyüklerine karşı Ayrıca telefonu alalı tam 1 ay oldu kardeşim
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Beyler artik uyari yapmayacam bilginize sonra neden ceza aldim diye soru sormayın
yaren_dede Üye Nextman' Alıntı: Beyler artik uyari yapmayacam bilginize sonra neden ceza aldim diye soru sormayın Genişletmek için tıkla ... Konuyu rehin aldilar sait abi
Nextman' Alıntı: Beyler artik uyari yapmayacam bilginize sonra neden ceza aldim diye soru sormayın Genişletmek için tıkla ... Konuyu rehin aldilar sait abi
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: Konuyu rehin aldilar sait abi Genişletmek için tıkla ... Ben kac defa uyardim kendim yazdığım cevabı bile takip etmek icin sayfalarca mesaj okuyorum.Bu son artik gereken yapilir.
yaren_dede' Alıntı: Konuyu rehin aldilar sait abi Genişletmek için tıkla ... Ben kac defa uyardim kendim yazdığım cevabı bile takip etmek icin sayfalarca mesaj okuyorum.Bu son artik gereken yapilir.
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Daha ne istiyorsun Genişletmek için tıkla ... 5saat olsun ve 1 gunu tamamlasin
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Himm 5 saat olur herade Genişletmek için tıkla ... olur inşallah
Anil-D Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Ucak modda niye kullaniyosun
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Ucak modda niye kullaniyosun Genişletmek için tıkla ... son %10 sarj kalmıştı telefonu ucak modunda daha hızlı sarj oluyor. tüh be 4saat 53dakika oldu ekran süresi bi 5saat olmuyor %1 kaldı bitti bitecek
AnıL-D' Alıntı: Ucak modda niye kullaniyosun Genişletmek için tıkla ... son %10 sarj kalmıştı telefonu ucak modunda daha hızlı sarj oluyor. tüh be 4saat 53dakika oldu ekran süresi bi 5saat olmuyor %1 kaldı bitti bitecek
Anil-D Üye Tak sarja ayrica magazdan darkere indir -20 yap bakim kac saat oluyor ben -20 de goremedigim icin indirmedim
Tak sarja ayrica magazdan darkere indir -20 yap bakim kac saat oluyor ben -20 de goremedigim icin indirmedim