KD1907 Üye Sa beyler ben geldim Ve gelir gelmez ilk sorumu soruyorum : Bu kitkat nerde kaldi ya ne zaman alicaz biz bu kitkati htc one bile aldi biz alamadik
Sa beyler ben geldim Ve gelir gelmez ilk sorumu soruyorum : Bu kitkat nerde kaldi ya ne zaman alicaz biz bu kitkati htc one bile aldi biz alamadik
.caner. Üye asdfjkl99' Alıntı: Sa beyler ben geldim Ve gelir gelmez ilk sorumu soruyorum : Bu kitkat nerde kaldi ya ne zaman alicaz biz bu kitkati htc one bile aldi biz alamadik Genişletmek için tıkla ... Hec bi zaman H.g
asdfjkl99' Alıntı: Sa beyler ben geldim Ve gelir gelmez ilk sorumu soruyorum : Bu kitkat nerde kaldi ya ne zaman alicaz biz bu kitkati htc one bile aldi biz alamadik Genişletmek için tıkla ... Hec bi zaman H.g
KD1907 Üye .caner.' Alıntı: Hec bi zaman H.g Genişletmek için tıkla ... Aldigim cevaba bak ya Hosbulduk saol
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Sarj düzelmis gibi la Genişletmek için tıkla ... gözün aydın darısı benim başıma
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: 1 buçuk saat gibi Genişletmek için tıkla ... yok artık. bataryayı çıkarıp bakabilir misin made in ..... ne yazıyor
AnıL-D' Alıntı: 1 buçuk saat gibi Genişletmek için tıkla ... yok artık. bataryayı çıkarıp bakabilir misin made in ..... ne yazıyor
Anil-D Üye asdfjkl99' Alıntı: Alin beyler buda benden Genişletmek için tıkla ... Gene hafizan yok demi
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Gene hafizan yok demi Genişletmek için tıkla ... Birsuru oyun yukledim moruk o yuzden
AnıL-D' Alıntı: Gene hafizan yok demi Genişletmek için tıkla ... Birsuru oyun yukledim moruk o yuzden
Senyor Keş Kapalı Hesap asdfjkl99' Alıntı: Gta oynadım fu ll o yuzden boyle düşük Genişletmek için tıkla ... bence gayet iyi
Anil-D Üye Japon yaziyor vermedilerki orjin bataryayla geri geldim yarim saatte teshis koydular aynstaynlar
Senyor Keş Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: Japon yaziyor vermedilerki orjin bataryayla geri geldim yarim saatte teshis koydular aynstaynlar Genişletmek için tıkla ... made in japon mu yazıyor ?
AnıL-D' Alıntı: Japon yaziyor vermedilerki orjin bataryayla geri geldim yarim saatte teshis koydular aynstaynlar Genişletmek için tıkla ... made in japon mu yazıyor ?
Anil-D Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: made in japon mu yazıyor ? Genişletmek için tıkla ... Evet aynen
Senyor Keş Kapalı Hesap asdfjkl99' Alıntı: Yok be neresi iyi Genişletmek için tıkla ... 3buçuk saat ekran süresi alıpta şarjın bitmemesi benim için dehşet birşey AnıL-D' Alıntı: Evet aynen Genişletmek için tıkla ... ss atarsan çok makbule geçer. seri numarasına da bakam seninkinin aynısını bulmaya çalışcam
asdfjkl99' Alıntı: Yok be neresi iyi Genişletmek için tıkla ... 3buçuk saat ekran süresi alıpta şarjın bitmemesi benim için dehşet birşey AnıL-D' Alıntı: Evet aynen Genişletmek için tıkla ... ss atarsan çok makbule geçer. seri numarasına da bakam seninkinin aynısını bulmaya çalışcam