ŞenolTÜRK
Üye
Arkadaşlar lütfen lütfen yardım edin. Telefonu rootladım, şimdilik ara sıra donmalardan başka sorun yok. Ama rootun tam olarak ne işe yaradığını öğrenemedim. Yeni geçtim android'e. Uygulamaları nasıl hafıza kartına taşırım, root'un faydaları kısmındaki gibi hızlandırma Titanium Backup gibi uygulamalardan nasıl SD karta app atar geri alırım ? Bi kere nasıl olduysa taşıdık SD karta, galeride simgeler değişti olur olmadık şeyler oldu. Yoksa da bana nasıl root'u kaldırırım onu söyleyin.. Şimdiden teşekkürler..
Ruyamda nextman in oyunlarla ilgili konu acip paylastigini gordum
Hayırlı olsun evet kaldırınızAn itibariyle S4 almış bulunmaktayım
Kamerasında jelatin var sanırım. Bunu kaldırmamız mı gerekiyor?
Teşekkürler sağolun
Selam arkadaşlar bende uzun yıllar li i phone kullandıktan sonra samsung S4e dönüş yaptım fakat kırık ı phone a o kadar alışmışım ki daha önce root işlemi ile ilgilenmemiştim.Bir kaç sorum olacak android de root için versiyon beklememize falan gerek oluyomu?i phone de ki gibi cydia,ınstaller benzeri bedava uygulama oyun vs indireceğimiz programlar için root işlemi gerekli mi?root işlemi daha çok gezinme imkanım olmadı ama gerekli bilgiler açıklamalar var mı?Root u yapmak için beklemelimiyim,i phone da kırma işlemini kendim yapıyordum bundada yapabılırmıyım yardıma ıhtıyacım olur mu? biraz uzun olduama bana yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun Root işlemi telefonunuzda tam yetkiye sahip olmak demektir.Uygulamaları depo dediğimiz bölüme taşıma özel ayarlar ve custom rom yüklemek içindir ,temelde ios ile benzerlik göstersede sorunuzda sorduğunuz gibi sürüm beklemenize gerek yok forumda root konusunu arkadaşlar paylaştı ancak riskleri yok değil mutlaka rehberiniz google hesabınıza yada başka bir şekilde yedeğini almanızı varsa yaptığınız başka ayarların silineceğini unutmayınız.İstediğiniz zaman Odin dediğimiz yazılımla stock bir rom yüklemek kaydıyla fabrika çıkışına geri getirebilirsiniz.Saygılarımla
Google play'den ücretsiz tüm uygulamalarını yükleyebilirsiniz.Yada burdaki apk olan uygulama oyunlarıda yükleyebilirsiniz.yardımın içim teşekkür ederim kardeşim peki root yapmadan uygulamaları bedava indrimek için programlar varmıdır yoksa bunun içn root yapmam gerekşlimi?
Bir seyi merak ettim roottan sonra binary counter artiyomu ben root tan sonra odinle orjinal romu flashlayip wipeleri yaptim su an normal sıkıntı yok guncellemeyi bekliyorum
sizde depolama alanına dikkat ettiniz mi 8,5 gb boş alan var s3'de 11 gb bu gerçekten kötü oldu
Kardes recovery den wipeleri yap .
Orjinale donmek istersen yine yardimci olurum
Konuya eklemiştim denenmiştir kendim bizzat kullanıyorumMeraba arkadaslar, bu siteden s4,si icin sygic gps navigasyon yükleyen varmi? varsa buraya link eklerse iyi olur tesekkürler
Ben elimden geldiğince özellikle yeni alan kişilere bilgilendirmede bulunuyorum .Hiç olurmu diyebileceğimiz durumlar olsada sonuçta ilk defa kullanan arkadaşlara sabırla ve anlayışla yaklaşarak bunu yapmaya çalışıyorum benim burdaki görevim bu.Gelelim soruna bence yok sadece son olarak depo güncellemesi bekliyoruz oda haziran ayı ortasında tahminimce yayınlanırbu s4 bukadar sorunlumu herkez biseylerden sikayet ediyo yada kullanmayimi bilmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?