baby_face_
Üye
Arkadaşım bende wioe yapmadım yukarıda belirttigim gibi ama bende o tarz sorunlar oluşmadı, wifi ve ya mobil veriyi mi açık bıraktınız acaba? Bundan kaynaklanıyor olabilir. Ekran kapalı olsada sonuçta arka planda veri akışı devam ediyor.Ya ustalar yardim edin lutfen bu normal bisey degil gece yattigimda sarj % 70 di sabah kalktigimda % 40 a dusmus guncellemeden once boyle bisey yoktu guncelledikten sonra du wipe yapmadim ondanmi oldu acaba
Hayır 4.3 ile alakası var desem bizde ve bir çok kişide de aynı problemler olurdu. Ben yazılımdan kaynaklağını düşünmüyorum. Tamam yeni bir yazılım geldiğinde onla sarj problemi genelde olur ama o kadar bariz bir fark olmaması lazım. Mesela 4.2 ye göre 4.3 de şarj bende de fazla gidiyor ama en fazla 1 bilemedin kullanıma göre 1.5 saat erken bitiyor. Sizin sorununuz donanımla alakalı diye düşünüyorum. Yine de arkadaşların dediği wipe işlemini ve batarya kalibrasyonunu yapınız eğer hâlâ sorun düzelmezse garantiye gönderebilirsiniz.Yok ustam hic birseyi acik birakmadim hatta ozellikle baaktim yine olucakmi diye bir kac gunden beri boyle bisey geliyor basima guncellemeden once wifiyide acik birakiyodum hic bir sorun olmuyordu. Google play hizmetleri diye bisey % 63 pil kullanimi yapmis nasil yapar anlamis degilim cidden
Tüm yolları deneyip sonuç almadiysan en mantıklısı servise vermekwipe ve kalibrasyonu yaptımbu gidişle garanti yolu görünüyor bu telefona ne yapacağımı bilemedim bende (:
Hayır 4.3 ile alakası var desem bizde ve bir çok kişide de aynı problemler olurdu. Ben yazılımdan kaynaklağını düşünmüyorum. Tamam yeni bir yazılım geldiğinde onla sarj problemi genelde olur ama o kadar bariz bir fark olmaması lazım. Mesela 4.2 ye göre 4.3 de şarj bende de fazla gidiyor ama en fazla 1 bilemedin kullanıma göre 1.5 saat erken bitiyor. Sizin sorununuz donanımla alakalı diye düşünüyorum. Yine de arkadaşların dediği wipe işlemini ve batarya kalibrasyonunu yapınız eğer hâlâ sorun düzelmezse garantiye gönderebilirsiniz.
Hotfile: kullanici:6757827 şifre:dutpprArkadaşlar bir günlük Hotfile premium var isteyen varsa buradan paylasirim
Bu zamana kadar aldığım telefonlardan en severek kullandığım K790i idi2005den bu yana tek geçerim yine sonyericson k750i kullanacaz (:
Dostum önünde iki seçenek daha var! İlk olarak aynı romu yeniden indir odin ile tele flaş la ve ardından tekrar wipe yap öyle dene batarya ile ilgili aynı sıkıntı devam ederse şayet bide batarya değiştirmeyi denermisin çevrende s4 kullanıcı si varsa ödünç batarya alıp kullanıp denermisin.sorun halen varsa eyer büyük ihtimalle donanımsal dır servise vermen gerekcek. gelişmeleri buraya yazarsan seviniriz.hadi hayirlisiTavisyeniz üzerine Wipe attım telefon bu seferde wifiye bağlan dediğimde %60 şarjı direk boşalttı sorun ne olabilir başka öneriniz varmı ?
Tamam dostumbatarya kalibrasyonun ardından tel 22saat 30 dkdır açık ve %41 şarjı var sensörler açık ara ara wifide kullanıyorum yazılım wipe atınca düzeldi sanırım sorunum bataryada idi ama biraz daha test edip sizleri bilgilendireceğim...
Wi-fi ile bağlanmayı denedin mi hiç? Ve suanki Yazılım sürümün neypttcell deyim internete chromeden felan sorunsuz giriyorum. Ama ekstra program olarak indirdiğimiz whatsapp facebook twitter instagrama felan girmiyor yardım lazım :/ telefon s4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?