------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Akıncı

Üye
Srilankaya veriyorlar bize

Gayet iyi.Fakat bnm ekran acik kalma surem nerdeyse 5 bucuk 6 saati goruyor.Guc tasarrufu kapali.3g acik, parlaklik -5 de fakat otomatik ayarli.Air Wiev açık, akilli bekleme acik, hareket sensorleri acik, temassiz kontrol ve senkrenizasyon kapali.
Pil Tasarrufu icin onemli ayar:Ayarlar/Cihazim/Ekran/Okunabirligi artir ve yuksek dokunma hassasligindaki tiki kaldirin.
Sabah 7 de sarjdan cikardim yoğun bi kullanim diyebiliriz.

Son düzenleme:

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Keşke kies kadar telefona gönderilse diyorum artık kies programınızı kontrol etmenizde fayda var güncelleme gelmiştir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: eskbxl ve .caner.
Keşke kies kadar telefona gönderilse diyorum artık kies programınızı kontrol etmenizde fayda var güncelleme gelmiştir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam gerçekten kies'le 4.3 ü indirebiliyormuyuz ?

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam gerçekten kies'le 4.3 ü indirebiliyormuyuz ?
Evet bu nedenle güncellemeler veriliyor sıkıntı olmaması için zaten sammobile'da rom listesine bakarsanız kiesmi cihazmı işareti belirtir mutlaka

Tepkiler: sawbaba54 ve .caner.
Evet bu nedenle güncellemeler veriliyor sıkıntı olmaması için zaten sammobile'da rom listesine bakarsanız kiesmi cihazmı işareti belirtir mutlaka
Teşekkürler hocam da ben hiç kiesi kullanmadım rica etaem yardımcı olabilirmisiniz ?

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler hocam da ben hiç kiesi kullanmadım rica etaem yardımcı olabilirmisiniz ?
Kies programı basit senkronizasyon bir programdır güncel versiyonunu indirip kurunuz.Sonrasında sorunuz olursa yardımcı olurum

Tepkiler: muratvemine, sawbaba54 ve .caner.

.caner.

Üye

Nasil ama

Tepkiler: muratvemine ve Nextman
Peki beyler şuan i9500 modeli icin Turkiye Kies guncellemesi çikti mi?

Tepkiler: .caner.
Yanlis anlamadiysam cikti diyorlardi sevinmistimm

Tepkiler: .caner.

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır Arkadaşlar henuz 9500 için TR olarak kies gelmedi eğer yanlış anlaşılma varsa düzelteyim az önceki verdiğimi kies güncelleme bilgisiydi.İkisi tamamen farklı şeyler

Tepkiler: sawbaba54, muratvemine ve .caner.