brhn34 Üye benim anlamadığım ben şimdi rus romunu kurmayı planlıyordum. rus romunu kurunca garantiden çıkıcak mı ?
benim anlamadığım ben şimdi rus romunu kurmayı planlıyordum. rus romunu kurunca garantiden çıkıcak mı ?
Akıncı Üye brhn34' Alıntı: benim anlamadığım ben şimdi rus romunu kurmayı planlıyordum. rus romunu kurunca garantiden çıkıcak mı ? Genişletmek için tıkla ... root varsa çıkacak
brhn34' Alıntı: benim anlamadığım ben şimdi rus romunu kurmayı planlıyordum. rus romunu kurunca garantiden çıkıcak mı ? Genişletmek için tıkla ... root varsa çıkacak
tomy1925 Üye -Akıncı' Alıntı: root u nasıl kaldırabilirim Genişletmek için tıkla ... Hangi surumu kullaniyorsunuz hocam?
-Akıncı' Alıntı: root u nasıl kaldırabilirim Genişletmek için tıkla ... Hangi surumu kullaniyorsunuz hocam?
tomy1925 Üye brhn34' Alıntı: benim anlamadığım ben şimdi rus romunu kurmayı planlıyordum. rus romunu kurunca garantiden çıkıcak mı ? Genişletmek için tıkla ... Benim gibi root atip sayaci 1 yaparsan garanti disi olmasi kacinilmaz
brhn34' Alıntı: benim anlamadığım ben şimdi rus romunu kurmayı planlıyordum. rus romunu kurunca garantiden çıkıcak mı ? Genişletmek için tıkla ... Benim gibi root atip sayaci 1 yaparsan garanti disi olmasi kacinilmaz
erko merko Üye tomy1925' Alıntı: Benim gibi root atip sayaci 1 yaparsan garanti disi olmasi kacinilmaz Genişletmek için tıkla ... Sayaç sıfırlanmıyormu ?
tomy1925' Alıntı: Benim gibi root atip sayaci 1 yaparsan garanti disi olmasi kacinilmaz Genişletmek için tıkla ... Sayaç sıfırlanmıyormu ?
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi 9500 Tr olmayan 4.3 surumlerine geçtiğinizde sayac aktiflesiyor.Sonrası zaten işkence Tr 4.3 sürümü beklemenizi öneririm
9500 Tr olmayan 4.3 surumlerine geçtiğinizde sayac aktiflesiyor.Sonrası zaten işkence Tr 4.3 sürümü beklemenizi öneririm
Sciondar Üye Nextman' Alıntı: 9500 Tr olmayan 4.3 surumlerine geçtiğinizde sayac aktiflesiyor.Sonrası zaten işkence Tr 4.3 sürümü beklemenizi öneririm Genişletmek için tıkla ... Beklenecek gibi değil ama
Nextman' Alıntı: 9500 Tr olmayan 4.3 surumlerine geçtiğinizde sayac aktiflesiyor.Sonrası zaten işkence Tr 4.3 sürümü beklemenizi öneririm Genişletmek için tıkla ... Beklenecek gibi değil ama
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi 4.2.2 icin cok güzel romlar var.root yapilir itina ile kullanılır
eskbxl Üye mustafaytug' Alıntı: 19505 lere daha erken güncelleme geliyor denildi sizce gelmişmidir yada nerden bakabilirim Genişletmek için tıkla ... evet 9505 ler avrupada nerdeyse bittisammobilden takip edebilrisin hangi ulkelere guncelleme geldigini.
mustafaytug' Alıntı: 19505 lere daha erken güncelleme geliyor denildi sizce gelmişmidir yada nerden bakabilirim Genişletmek için tıkla ... evet 9505 ler avrupada nerdeyse bittisammobilden takip edebilrisin hangi ulkelere guncelleme geldigini.
tomy1925 Üye erko merko' Alıntı: Sayaç sıfırlanmıyormu ? Genişletmek için tıkla ... Malesef simdilik durum oyle sifirlama simdilik yok ilerde olurmu olmazmi muamma
erko merko' Alıntı: Sayaç sıfırlanmıyormu ? Genişletmek için tıkla ... Malesef simdilik durum oyle sifirlama simdilik yok ilerde olurmu olmazmi muamma
muratvemine Üye Beyler dün samsung electronics e mesaj attim.Android 4.3 Turkiye icin ne zaman cikicak? Diye sordum. Yanit: Merhaba Murat Bey, Konu hakkında resmi bir açıklama bulunmadığı için kesin bir tarih verememekteyiz. Sayfamızı takip edebilirsiniz. Saygılarımızla.
Beyler dün samsung electronics e mesaj attim.Android 4.3 Turkiye icin ne zaman cikicak? Diye sordum. Yanit: Merhaba Murat Bey, Konu hakkında resmi bir açıklama bulunmadığı için kesin bir tarih verememekteyiz. Sayfamızı takip edebilirsiniz. Saygılarımızla.
uguro Üye Arkadaşlar Asphalt 8 Google Play store da Ücretsiz şu an Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu arada Hala S4 ü Kötüleyen Arkadaşlar İncelesin Derim S4 FARKI !! S4 FARKI!! 4.3 Güncellemesinden Sonra Şarj ve Kullanım süresinde iyileştirmelerde olduğu biliniyor yani daha kullanım süresine Sahip S4 bizleri bekliyor
Arkadaşlar Asphalt 8 Google Play store da Ücretsiz şu an Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu arada Hala S4 ü Kötüleyen Arkadaşlar İncelesin Derim S4 FARKI !! S4 FARKI!! 4.3 Güncellemesinden Sonra Şarj ve Kullanım süresinde iyileştirmelerde olduğu biliniyor yani daha kullanım süresine Sahip S4 bizleri bekliyor
muratvemine Üye uguro' Alıntı: Arkadaşlar Asphalt 8 Google Play store da Ücretsiz şu an Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu arada Hala S4 ü Kötüleyen Arkadaşlar İncelesin Derim S4 FARKI !! S4 FARKI!! 4.3 Güncellemesinden Sonra Şarj ve Kullanım süresinde iyileştirmelerde olduğu biliniyor yani daha kullanım süresine Sahip S4 bizleri bekliyor Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm ama %90 i9505 modeli testteki.
uguro' Alıntı: Arkadaşlar Asphalt 8 Google Play store da Ücretsiz şu an Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu arada Hala S4 ü Kötüleyen Arkadaşlar İncelesin Derim S4 FARKI !! S4 FARKI!! 4.3 Güncellemesinden Sonra Şarj ve Kullanım süresinde iyileştirmelerde olduğu biliniyor yani daha kullanım süresine Sahip S4 bizleri bekliyor Genişletmek için tıkla ... Üzgünüm ama %90 i9505 modeli testteki.
sawbaba54 Üye S4 room upload kısmı eror 505 veriyor kies e güncelleme geldi yüklenmiyor galiba güncelleme yaklaşıyor
S4 room upload kısmı eror 505 veriyor kies e güncelleme geldi yüklenmiyor galiba güncelleme yaklaşıyor
baby_face_ Üye Bilinen bir teknoloji sitesinde okudum. Samsung bazı ülkelerde çok yakın bir zamanda s3 için 4.3 güncellemesini dağıtmaya baslayacakmış.
Bilinen bir teknoloji sitesinde okudum. Samsung bazı ülkelerde çok yakın bir zamanda s3 için 4.3 güncellemesini dağıtmaya baslayacakmış.
sawbaba54 Üye baby_face_' Alıntı: Bilinen bir teknoloji sitesinde okudum. Samsung bazı ülkelerde çok yakın bir zamanda s3 için 4.3 güncellemesini dağıtmaya baslayacakmış. Genişletmek için tıkla ... Başladılar zaten bildiğim kadarıyla sammobile de yazıyor
baby_face_' Alıntı: Bilinen bir teknoloji sitesinde okudum. Samsung bazı ülkelerde çok yakın bir zamanda s3 için 4.3 güncellemesini dağıtmaya baslayacakmış. Genişletmek için tıkla ... Başladılar zaten bildiğim kadarıyla sammobile de yazıyor