------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Trde ben görmedim ama uyarıda bulunmayı unutmayım taklitlerini asla kullanmayın ben söylemiş olayımda .Arkadaşım nerden bulduysa bulmuş bir oyun oynamaya kalkınca ısıdan olanlar olmuş sanırım ısı yansıma olayı olmuş.ve orjin kapakları tutmuyor şimdi

Tepkiler: tomy1925 ve baby_face_
Aynen öyle çakma ve korsandan uzak duruyoruz
Ama şunlara baksana çakma olma şansı sıfır gibi, adam araba modifiye eder gibi telefona kasa yapmış bu gece kesin rüyama girecek

Tepkiler: Nextman

Sciondar

Üye
Neden sakıncalı anlamadım ben:confused:

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ebay ve fedex maşallah vergiyi %18 yapmış yapmasa sipariş ederdik

Tepkiler: eskbxl ve baby_face_

uguro

Üye

Arkadaşlar bu dehşet caseyi Tr de bulmam mümkün mü?
NOt: Home tuşunun bordo olmasının sebebi, casenin kutu içeriğinden çıkan 3 farklı renkte olan yapıştırma
Türkiye de bulunur bulunmasına ancak orjinali 100 dolar Türkiyede kaç para olur bilmiyorum 200 tl de kap için çok pahalı olur diye düşünüyorum

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Darbeye dayanıklık olur gerçi bendeki fiber kılıfa verdiğim para sonuna kadar helal olsun .Bu arada telefonu satabilirim henuz karar vermedim

Tepkiler: tomy1925

eskbxl

Üye
ben siparis verdim cinden aliexpress sitesi istersneiz bir inceleyin. adresi bir beyaz birde siyah aldim

Yatay fotoğrafı nasıl tam ekran duvar kağıdı yapabilirim bilen yok mu ?

ben siparis verdim cinden aliexpress sitesi istersneiz bir inceleyin. adresi bir beyaz birde siyah aldim
Zevk meselesi ama çok kaba değil mi?

Tepkiler: Nextman ve eskbxl

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Genç az daha bekle bunun su geçirmeyini çıkacak artık onu alırsın

Tepkiler: eskbxl

eskbxl

Üye
isyerinde biraz hasin calisitigim icin orda kullanmak icin aldim su gecirmeyin cikinca onuda aliriz. cinli kardeslerimiz sagolsun

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet bir son dakika olmasada haber kaynağım sağlam Knox yani güvenlik yazılımı daha bize gelmeden 2. sürümü üzerinde çalışmalar başlamış bu şu demek oluyor 4.3 gelse bile root ve rom repair FS rom gibi işlemler gecikebilir.Hepimize geçmiş olsun.

Eh be samsung

Tepkiler: sawbaba54

eskbxl

Üye
hepimize gecmis olsun ozaman ben su csc codu biran duzelteyim

Arkadaşlar bu dehşet caseyi Tr de bulmam mümkün mü?
NOt: Home tuşunun bordo olmasının sebebi, casenin kutu içeriğinden çıkan 3 farklı renkte olan yapıştırma
O Kılıfın aynısı yokta o yapıştırmalardan var bende (Spingen Neo Hybird)

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağlamlıkta number one

Tepkiler: xavxmaxi