Galaxy s3 modifiye edildi hatası !!!

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 modifiye edildi hatası !!!
Arkadaşlar telefonun güncellemelerini kontrol ederken ''cihazınız modifiye edildi. Yazılım güncellemesi mevcut değil '' diyor. Ne yapmam lazım ? Telefonuma root filan da yapmadım hiç. Suan ki sürümüm 4.1.1 ... Yardımlarınızı bekliyorum.

aleranol

Üye
Telefonun rootlanmis olmalı. Yada denemesi yapılmış. Haricinde telefonun kaçak ise arkadaşıma olduğu gibi sana da olmuştur.

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun rootlanmis olmalı. Yada denemesi yapılmış. Haricinde telefonun kaçak ise arkadaşıma olduğu gibi sana da olmuştur.

Yok telefonum rootlu değil ve hiç denemedim. Kaçmakta değil garantili bir cihaz. Neden böyle anlamış değilim.

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
Sizlere 4.1.2 geldi mi ?

aleranol

Üye
Yanılmıyorsam Türkiye ye henüz gelmedi

ByPotter

Üye
    Konu Sahibi
Geldi deniyordu.

By Fixed

Üye
Dostum bir defa benim karsima cikti oyle bir sey ama sonra cikmadi bir daha. Ben de root yapmadim.

mcnpl4

Üye
kiese baglayinca ne oluyor peki

furkey

Üye
4.1.2 bazı imei li telefonlara geldi. Ve bi kere kiesle dene güncellemeyi olmadı odin ile 4.1.1 orijinal rom at tekrar denemeni tavsiye ediyorum...

osavasci

Üye
kiese baglayinca ne oluyor peki
Arkadaşlar, bende de bu sorun başladı. Tahminen 1 haftadır giymiyor. S3 de herşey orijinal ve son sürüm 4.1.1 yüklü.
Sorun devam edince kies den yeniden 4.1.1 yükledim ama hiç birşey değişmedi. Ayrıca telefonun performansı da gittikçe düşüyor.
Virüs taraması vs de yaptım hiçbir şey yok.
Benzer sorunlarla karşılışıp da çözüm bulan arkadaşlar bana da tavsiye verirseniz sevinirim.

mcnpl4

Üye
revovery moda girip wipe data factory reset ve wipe cache islemlerini yapin performans sorunu gecer buyuk ihtimal. telefonda modifiyeli yazilim uyarisi verip kies ile guncellemede sorun cikmiyosa sikinti yapmayin bence. guncellemeler cok sık gelmiyor zaten gelince forumdan duyarsiniz kiesle yaparsiniz ama kies ile olmuyorsa odin ile yeni rom yukleyin hic sikinti yapmaya degmez

osavasci

Üye
İlgi ve bilginize teşekkür ederim.