Püf Noktası GALAXY S3 KOTA

Konu Sahibi
GALAXY S3 KOTA
Öncelikle Hepinize Günaydın. Bir sorun hakkında sizden bilgi edinmek istiyorum yoksa kafayı yemek üzereyim. 24 Mayıs 2014 tarihinde Samsung Galaxy S3 aldım. İnternet kotasını acayip bir şekilde sömürüyor. 24-27 Mayıs tarihleri arasında 299 MB internet yemiş neyi kapatmam gerek veya neyi yanlış yapıyorum öğrenmek istiyorum. Galaxy Ace'de 400 lerde olan Mb şimdi 29 mb kaldı. Bilginizi istiyorum bir telefon neden bu kadar Mb yiyebilir ve ne yapmamız gerekiyor? Cevaplarınızı bekliyorum

Çözüm :
Ayarlar - Veri Kullanımı - Arkaplan verilerini kısıtla

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Google Chrome, S Memo, Drive vb. bilindik uygulamalar bulunmakta yeni aldığım gibi.

Herhangi bi ayar çektin mi telefona peki ? mesela uygulamaları devre dışı bıraktın mı

Konu Sahibi
Birisi Ayarlardan Bulut (Senkronizasyon) İnternet seçeneğini kapatmamı söyledi ama fayda etmedi. Ayrıca not geçmek isterim en çok Google Chrome ve Tarayıcı yemiş.

Öyleyse sil o tarayıcıyı opera mini yükle eğer silemiyorsan devre dışı bırak. ama şuda önemli bu paket durup dururken bu kadar yemez kullanımın nasıl internetin ? neler yapıyorsun yani telefonda bağlı iken nete

Konu Sahibi
Facebook , Haber Siteleri başka hiçbirşey yapmıyorum video dahil izlemiyorum

En iyi çözüm google playdan droid uygulamasını indir böylelikle istedigin uygulama internet kullanıcak istemediğin kullanmıcak ama root gerekiyor.Araştırırsan rootsuz programlarda var

Facebook uygulaması varsa kaldır çok gereksiz. dediğim gibi tarayıcı olarakta opera mini yükle GPS ve 3G de kapat

Konu Sahibi
O iş zaten mobil verisi görevini görmez mi anlattığına göre? Telefon daha yeni benim yaptığım özel birşey yok bunun bi çözümünü bulmam lazım. Tam ve net çözüm istiyorum hayret ettim nasıl bu kadar mb yiyebilir inan bilmiyorum veri kullanımı en çok Google Chrome ve Tarayıcı bunlar istemsiz bir şekilde birşey mi yüklüyorlar yoksa başka birşey mi kurtarın beni bu çiledenOpera M
Facebook uygulaması varsa kaldır çok gereksiz. dediğim gibi tarayıcı olarakta opera mini yükle GPS ve 3G de kapat

Dediğinizi yaptım Opera Mobile ve Classic biçiminde 2 versiyonuda denedim nafile. 1 dk lık kullanımda 1.5 mb yemiş 2 side

Arkadaşım hiç bişey silmene gerek yok droid yada benzeri bir uygulama yükle keyfine bak. Mesela uygulamayı indirip kuruyosun sadece google cromu işaretliyosun ve sadece o internet kullanıyor hiç bişey internet kullanmasın diyosan hiç birini işaretlemiyosun bu kadar basit

Veri kullanımına girip ekran görüntüsü alıp atar mısın bi

Konu Sahibi

Droid vb uygulama derken önerin var mı ben diğer uygulamalardan sıkıntılı değilim tek tarayıcı çok sömürüyor.

Büyük ihtimal arka planda çalışan uygulamalar veri çekiyor bu konuyu okumanı tavsiye ederim root gerektirmeyen bir uygulama
Droid vb uygulama derken önerin var mı ben diğer uygulamalardan sıkıntılı değilim tek tarayıcı çok sömürüyor.

Konu Sahibi
Büyük ihtimal arka planda çalışan uygulamalar veri çekiyor bu konuyu okumanı tavsiye ederim root gerektirmeyen bir uygulama

Öncelikle teşekkürler yardımın için yapılan uygulama cazip fakat arkaplandada olsa veri kullanımına yansımazmı çünkü ben sadece tarayıcı konusunda sıkıntılıyım

ozaman opera mini tarayıcısını tavsiye ederim çok az internet kullanıyor ama chome gibi zevkli ve konforlu olmuyo tabi

Chrome dediğim gibi sil veya devre dışı bırak. haritaları'da devre dışı bırak

Konu Sahibi
Devre dışı nasıl bırakabilirim peki?

Uygulama yöneticisine gireceksin google chrome basacaksın orada zaten yazar devre dışı bırak veya sil diye