Galaxy S3 Flip Cover

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Flip Cover
Evet arkadaşlarım abilerim dun gittm bir flip cover aldim fiyat biraz tuzlu ama cok kullanisli

Kafasimda almak için soru isareti olan varsa dusunmesin gitsin alsin

Kerim.

Üye
arka kapagi cikarip onu takiyosun deme?

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Evet kerim orjinal gelen kapaktan daha sert ve saglam yalnız

Kerim.

Üye
benim telefon icin denizlide varmidir kiguzelmis baya.yalniz yatay oyunlari oynarken sıkıntı cikariyo mu?

Türe

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon icin denizlide varmidir kiguzelmis baya.yalniz yatay oyunlari oynarken sıkıntı cikariyo mu?

Yoo aksine kivirdigimda kalan cikinti daha rahat turmami sagliyo hatta benim actigim shadowgun dead zone konusuna attigim son goruntuye bakarsan oyunda 37 kisi oldurdum en yakin rakibim 15

Kerim.

Üye

Yoo aksine kivirdigimda kalan cikinti daha rahat turmami sagliyo hatta benim actigim shadowgun dead zone konusuna attigim son goruntuye bakarsan oyunda 37 kisi oldurdum en yakin rakibim 15
valla bulursam bende aliyim ya.cok guzelmis

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Masallah de de nazar degmesin Ama 65 tl da aci aci haftaya lacivertini alcam insallah

Tepkiler: MertcaN9
Masallah de de nazar degmesin Ama 65 tl da aci aci haftaya lacivertini alcam insallah

piyasada bir dünya sahtesi var ayrıca cebe gelmediğini söyleyenler var ben bu yüzden vazgeçtim bir kere daha düşün

doctorrr

Üye
S3'ü buldukta kılıf beğenicez

Kerim.

Üye
cakmasini bulursam 15-20 liraya alirim.silikon kap cok kalinlastiriyo telefonu hic sevmiyorum

doctorrr

Üye
Yalnız rengi güzelmiş ya, beyaz S3'e iyi gider açar baya

Kerim.

Üye
orjinal olmayanlarin farki ne olabilir ki