Galaxy S3 Ekran Lekesi

Konu Sahibi
Galaxy S3 Ekran Lekesi
Merhaba arkadaslar. Yeni aldigim s3 neo ekranında gece zor gözüken siyah lekeler mevcut. lütfen birşey onerin. sadece gece karanlık ta belli ediyor??? lütfen yardım

Kontrol

Üye
Garantili ise garantiye verin. AMOLED yanığı galiba, S3 te vardı malesef note 2 cihazında da aldıktan 1 hafta sonra çıktı. Gündüz sıkıntı yok gece de bazen aşırı karanlık zamanlarda beliriyor. Alıştım, garantisi varsa yolların derim.

kinng

Üye
Aynen s3 tede var 1 senedir var pek bi rahatsızlık vermediği için yollamadım garantiye

en son guncellemeden sonra banada geldı guncellemedemı var acaba dıye dusunuyorum s3

Konu Sahibi
arkadaşlar sorun genel galiba. dolayısıyla göndermeyi düşünmüyorum. kim simdi garanti ile uğraşacak

aynen canına okurlar telefonun kalsın daha iyi oyle kullanırım =)

Bence göndermelisin 2-3 kişide var diye Türkiyede 1milyom satan S3 lerin hepsinde var diye bir genelleme olmaz.

Konu Sahibi
hm pek sıkıntısı olmuyor ama istanbul da aldım bimeksten simdi karstayim bunu nasıl gönderirim ki

Benim S3 te var aldığım ilk günden beri. Klasik AMOLED ekran sorunları göndermeye gerek yok bence 1 yıldır herhangi bir sorun çıkartmadı bana.

Tepkiler: Kontrol
    Konu Sahibi
Benim S3 te var aldığım ilk günden beri. Klasik AMOLED ekran sorunları göndermeye gerek yok bence 1 yıldır herhangi bir sorun çıkartmadı bana.

içime şu serptin sağol ) peki nasıl göndeririz karstayim , ıstanbul da aldım

Konu Sahibi
tm kardeşim yarın şehire gidicem ve kac günde yaparlar

Konu Sahibi
bos ver ya çok bi rahatsız lik vermiyor

Tepkiler: The Shadow
garantiye yolla diycem de bence çözümü olmayacaktır

bende öyle bir sorun yok 3 ay oldu alalı

Konu Sahibi
Evet halen aynı sorun var