galaxy s2 yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
galaxy s2 yardim
Arkadaslar yeni bi galaxy s2 aldim avea hat kullaniyorum 1 gb net paketi yaptim daha kullanmaya baslayali iki gun oldu ama 500 mb gitti. Download veya upload yapmiyorum gps felanda kapali. acaba bi ayari felan varmi yoksa daha ay dolmadan internet paketim bitecek. yaptigim tek sey face e girip takilmak. video felanda izlemiyorum. onerilerinizi bekliyorum. birde hd kalitede video klipleri indirebilecegim bi program soylerseniz sevinirim. simdiden tesekkur ederim

kardeşim güncelleme falan yapmadıysan oyun uygulama vs. indirmediysen film video da izlemediysen dediğin çok garip geldi bana faceye takılıp işin bittikten sonra internet bağlantısını kapalı tut hem şarjdan da avantaj sağlarsın

eRDiiL

Üye
arka planda bir program kullanıyor diycem de evde modeme bağlasamda genelde dışarda hep 3g açık hiç böyle veri harcamadı

netten bulabileceğin internet kota takip programları var onlarla kontrol et bakalım faceye girmesende kota gidiyor mu. sürümün 4.0.3 se zaten kendinden kota takip özelliği koymuşlar gzl olmuş

Konu Sahibi
Valla anlamadim ben kardeslerim yaa. ayrica kota takibini nasil yapiyoruz soylermisiniz. birde cok saglam bi hd izleme programi soylermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...