Galaxy S2 hakkında bir iki soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy S2 hakkında bir iki soru
Merhaba arkadaslar normalde c6-01 kullanıcısıyım ve acayip sıkıldım artık bıkkınlık asamasında

bi abide s2 var dogudan getirmis asker arkdası işte vs. ilk getirdignde satcak oldu 1000tl cekiyodu simdi paraya sıkısmıs 700e veriyim dedi.

ama garanti kağıdı kutu vs bişi yok kutu kablo falan önemli degil bunlar temin edilirde garantisi biraz kafamı karıştırıyor sonuçta

hassas telefonlar sonradan kasko yaptırabilirmiyim mesela

bide nelere dikkat etmeliyim daha tam detaylı incelemedim tel.i elime alıpta kamera falan güzel benimkide 8mp ama yanyana getirdik benimki 2 mp gibi oldu

bide telefon ayarlarından litening up mı öyle bişeye bakıyolardı bu nasıl bişeydi neyle ilgiliydi

bide en son güncellemeleri alacakmı

Şimdiden teşekkür ederim

not: daha önce android hic kullanmadım

Ekranı düşük ve yüksek parlaklıklarda incele, web de bir gezin, sorun varmı diye bak ekranda. S2 lerde çok sorun çıkıyor ekranda. Dokunmatiği kontrol et. Sonra 700 tl ye başkasına satılmadan önce al. Diyeceklerin bu kadar 700 tl ye s2 bulsam 2-3 tane alır stok yaparım

Konu Sahibi

yok bana sözü varda ben detaylı bi giriyim tele işte mesela nelere dikkat etmem gerektigini ögreniyorum bu dedklerin aklıma gelmezdi bakarken, ama degisik bişi ya bu s2 güzel anlamında yani o zombi programı falan vardı elini koyuyon ısırıyo kanlar akıyo falan

- - - Eklendi - - -

yokmu biraz daha yardımcı olcak arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...