MasteLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
multiplayer mi?
Cümlemizden kardeşim sen sağol.ellerine sağlık dostum. cihazımda çalışan bir sürümü ilk defa buldum allah razı olsun.
İnşallahbende tabletimde deniyeceğim s2 nin açtığı tüm oyunları açıyor grafik kartı aynı inşallah bunu da açar
Rica ederimTeşekkür ederim
Paketin veya Wifi olması gerekiyor Online mod maaleseffatih bu s3 calisir mi + calisirsa offline nasil oynarim kuzum?
- - - Eklendi - - -
fatih bu s3 calisir mi + calisirsa offline nasil oynarim kuzum?
- - - Eklendi - - -
tesekkrler
Telefonunda internet var ise oynanırsadece online mi oynanıyor bu..
Sağolasın kardeşimS2 de denendi sorunsuz çalışıyor. Ellerine sağlık kardeşim.
İnternetsiz açmaz online modİz[Mir]Kan;5104130' Alıntı:İndiremedim diğerlerini NaN yazıyordu.Bu sorunsuz yüklendi ve çalışıyor çok sagolasin
- - - Eklendi - - -
Oyuna girerken checking lisence diyor netsiz açmıyor napmaliyim
Telefonunuza uygun olmayabilir APK dosyasıData dosyalarını indirmiyor ea.com felan diyor
SD'yi kopyala bilgisayarına kuzumİz[Mir]Kan;5109090' Alıntı:Sd yüklendi sorunsuz çalışıyor.Ben şimdi offline bi apk kursam üstüne olmaz mı
Sen sağol kardeşim konuya da ekledim offline mod apk sını sorun yok artıkİz[Mir]Kan;5109587' Alıntı:Başka bi forumda adam kapsamlıca yapmış.Online kurun dataları çekin sonra offline atın üstüne diyeÖyle yapabilirsin.Kaç kere sd dosyası indirdim apk indirdim yüklemedi bunun serverı iyiymiş çok teşekkürler kardeşim
- - - Eklendi - - -
Offline ı indirdim checking license de takılmadı açtı şuan sorun gözükmüyor
- - - Eklendi - - -
Save dosyam falan gitmemiş sorunsuz çalışıyor offline kesinlikle atılmalı.Order n chaos değil sonuçta offline oyun serverla iş bitince kesilmeliLicense patlarsa sonra checkingte sakat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?