Galaxy S Uygulama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skara

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Uygulama Sorunu
Selam arkadaşlar. Samsung Galaxy S kullanıyorum ve batarya yı uzun süreli çıkardığım zaman telefon fabrika ayarlarına dönmüş gibi oluyor ve uygulamalar devamlı kapatmaya zorla hatası veriyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen yardım edin batarya yı çıkarmaya korkuyorum artık.

PriZm

Üye
hangi sürümü kullanıyorsun?

skara

Üye
    Konu Sahibi
android 2.2.1 bu hatadan önce 2.3 felandı bu sorun olduğu zaman android mağaza ve bazı uygulamalar güncelleme istedi yani herşey eskiye döndü

PriZm

Üye
en son sürüm 2.3.6 JW5 i yükle sorun kalkacaktır.

skara

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ama güncellemeleri kontrol et dediğim zaman güncelleme gelmiyor

skara

Üye
    Konu Sahibi
ok tşkler

mancukya

Üye
imkansiz bir olay ben s1 yaklasik 18 ay kullandim zaten S1 degil hic bir aletde güncelleme yapip geriye dönemez. Böyle bir olayin imkani yok ayrica S1 value pack kadar yani 2.3.6 dünya kadar sürüm var.
Kies ilede sürüm atilmaz cünkü cihazi root, kernel atmak ve yarin birgün sorun olursa Odin ile halletmek kolay oldugu icin Odin ile aticaksin sana tavsiyem Bootlader update secili sekilde s1 2.3.6 Value pack (Normalde gerkeli 512 pit dosyasi icindedir) odin ile flash at yada herhangi 2.3.4 üstü sürümden basla kernel Semerphone tavsiyemdir ilede value pack falashle.
Gerekli anlatimlar her yerde mevcut nette.
Ama dedigin gibi bir olayin olmasi imkansiz kardes bu arada odin ile bu islere yapmaya kalkmadan Nitralyt kur ve Efs dosyasini backup yaptir Imei ucma durumu Samsunglarda oldukca fazla isini garantiye al yani.

skara

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler kardeş bende s1 i 2 haftadır kullanıyorum şimdilik yapamam biraz araştırıyorum bu aralar ve root un risklerini.de bilmiyorum teşekkürler bilgilendirme için

mancukya

Üye
Root olayinin hic bir riski yok. Bu konuyu kac kere anlatsakda forumda önemsiz oldugumuz icin derdimizi anlatamiyoruz.
Samsung ve Lg Bootlader kitlemez bu yüzdende root ve unroot sorun yapmaz. Sonyde ynei cihazlarda bootlader kitlemiyor bildigim kadariyla.
Motorola 2 3 aleti harici bootlader kitlidir, Asus, Htc gibi kendini bozan firmalalar ise mecburen kendi sitelerinden bootlader kiliti actiriyorsun bunu yaptigin andada garanti kalkar.
Yani root olayi bootlader kitli olmasina baglidir.
Flash olayi basit ama okuyarak resimli anlatan bir yerden yap. s1 bozmak neredeyse imkansiz tek sorun Efs ucmasi onunda yolu Nitrality adli program ile backup almaktan geciyor.

klongs

Üye
sony bootloaderi kilitliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...