gitarsist
Üye
-
Konu Sahibi
-
)) yok artık daha nelerrr n8 şöyle n8 böyle cidden bu kıyaslama işi forum sitemizde adet haline geldi artık baydı arkadaşlar ben galaxy s kullanmıyorum ama sadece samsung firması galaxy s için 3000 tane uygulama yayınladı genel android uygulamarını geçtim bile ) nokia n8 in oynattığı oyunları bi görsen diyen arkadaşım o hayran kaldığınız need for speed shift gibi oyunların androidde ve samsungapps de onlarcası var nokia n8 kötü bir telefon değil ama abartmayın arkadaşalr
)) yok artık daha nelerrr n8 şöyle n8 böyle cidden bu kıyaslama işi forum sitemizde adet haline geldi artık baydı arkadaşlar ben galaxy s kullanmıyorum ama sadece samsung firması galaxy s için 3000 tane uygulama yayınladı genel android uygulamarını geçtim bile ) nokia n8 in oynattığı oyunları bi görsen diyen arkadaşım o hayran kaldığınız need for speed shift gibi oyunların androidde ve samsungapps de onlarcası var nokia n8 kötü bir telefon değil ama abartmayın arkadaşalr
samsung un oyun performansı n8 den daha düşüktür sebebi;
Samsung Wave'deki PowerVR SGX 535 GPU N8'deki Broadcom BCM2727'den daha iyi değildir. PowerVR SGX 535 200 MHz hızındadır ve dahili RAM'i yoktur.Broadcom BCM2727 ise 300 MHz hızındadır ve 32 MB VideoRAM içerir.Bu sayede telefon RAM'ini kullanmaz, kullandığı durumda ise çok az kullanır.Ayrıca N8'deki GPU şu an piyasadaki her modelin(iPhone 3gs,4 dahil) GPU'sundan daha güçlüdür yani okadar oyun olsa bile n8 in oyun performansı daha üstün .. n8 ciddi bir model bu konuda. ve daha yeni bir sistem olduğu için yavaş yavaş büyüyor .
haklısınız bence de sıktı fakat çok kararsız kaldım. Özür dilerim. Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Son bi sorum olacak. N8 için de sizce böyle kaliteli oyunlar çıkar mı ?
arkadaşım bende sana diorum ki telefon için oyunları ideal ve yeterli ama yok ben oyunlara çok düşkünüm dersen benden sana tavsiye xbox al keyfine bak
tabikide galaxsi s
walla özgürcüm bende bugatti veryon mu alsam yoksa audi a9 mu alsam die düşünüorum...sen bu aracları sürmediğini biliorum o yüzden bana sallayarak yardımcı olurmusun hangisini alsam
Ister misin simdi de PS3 ile XBOX arasinda kalsinarkadas...
samsung un oyun performansı n8 den daha düşüktür sebebi;
Samsung Wave'deki PowerVR SGX 535 GPU N8'deki Broadcom BCM2727'den daha iyi değildir. PowerVR SGX 535 200 MHz hızındadır ve dahili RAM'i yoktur.Broadcom BCM2727 ise 300 MHz hızındadır ve 32 MB VideoRAM içerir.Bu sayede telefon RAM'ini kullanmaz, kullandığı durumda ise çok az kullanır.Ayrıca N8'deki GPU şu an piyasadaki her modelin(iPhone 3gs,4 dahil) GPU'sundan daha güçlüdür yani okadar oyun olsa bile n8 in oyun performansı daha üstün .. n8 ciddi bir model bu konuda. ve daha yeni bir sistem olduğu için yavaş yavaş büyüyor .
galax s ile n8 bir tutan arkadaşlara sadece gülüyorum diyecek birşey yok.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?