Galaxy S II

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekorotti

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S II
Arkadaşlar , dogum gunumde babam galaxy s2 aldı . İlk kez samsung ve android kullanıyorum bana accayip hızlı bir telefon gibi geldi , sizce iyi bir seçim mi bu ? her işimi halledebilirmiyim boyle bir telefonda ? kısacası verdigimiz paranın degerini vericekmi ?
cevaplarınız için teşekkür ediyorum şimdiden

hayırlı olsun s2 su an samsung un amiral gemisi ve ics aldı bildigim kadarıyla o telefonda ne istersen yapabilirsin örn en iyi oyunları calıstırır (nova2 modern combat 3 vb) flash destegi ile internette diledigince gezebilirsin ben bir ara kullandım yalnız oyun oynarken cabuk ısınıyor tekrar hayırlı olsun

ekorotti

Üye
    Konu Sahibi
yorumunuz için teşekkürler , evet oyun oynarken ısınıyor ama oyun ve diger programlardaki performans cok iyi

klongs

Üye
harika bir telefon root yapıp rom yüklemeyi araştır daha çok hoşuna gider

FeC!

Üye
Hayırlı olsun kardeş. Öyun oynamak muhteşem oluyor bu cihazda. Aldım alalı internet kafeye gitmedim.

enaa_881

Üye
kardeş senin her işini görecek mükemmel bi telefon verdiğin paraya değer sadece oyun oynarken biraz ısınıyo ama o da sorun sayılmaz bence
telefonu istersen bigisayar gibi kullan gerekli parçaları alırsan telefona klavye mouse harddisk usb herşeyi bağlarsın bide televizyona bağladın mı alsana bilgisayar
son olarak hayırlı olsun güle güle kullan

Türe

Üye
Bilgisayar niyetine kullan

Tepkiler: Amaru Shady
herşeyi yapabilirsin. ROM, ROOT falan da öğrenirsin tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...