Galaxy S Advance Yardım

Konu Sahibi
Galaxy S Advance Yardım
Yeni aldığım Galaxy S I9070P telefonumu root etmek istiyorum. Aradım taradım içimi ferahlatacakbir konu bulamadım.

Telefonun bazı bilgilerini vereyim :

MODEL : I9070P (Galaxy S Advance)
SÜRÜM : 2.3.6
ANABAND : I9070PXXLD2 / GINGERBREAD.XXLD2

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

içini rahatlatacak konu var ama sendeki yazılım için root yok o yüzden bu işe hiç kalkışma başın pişman olursun heeeee illa ben bu işi yapacağım dersen önce Türkiye ye ait rom yükle XXLD1 sürümü , sonra xxld1 in root işini yap detaylı olarak root anlatım konum burada eğer istersen yardım ederim .

http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/i9070-advance-icin-root-atma-701756.html

unlockroot diye root programi dan pc ye indir rootla

unlockroot diye root programi dan pc ye indir rootla
hocam o dediğin yöntem her cihaz için geçerli değil

zeki kardeş google amcadan I9070PXXLD2root diye araştır bulursun yükleme işini zaten anlattım ama sana tavsiyem yapma çünkü yılbaşında jel bean güncellemesi gelecek fakat cihaz rootlu olduğu için kies i tanımayacak yüzden acele etme derim.

cemyrdkn

Üye
Bende S Advance kullanıcısıyım. Android JB kesin gelecek mi yılbaşında?

Konu Sahibi
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kardeşim. Güncelleme gelmeyecek diye root arıyordum ama güncelleme geleceğini duyunca aramaktan vazgeçtim. Tekrar tekrar teşekkürler iyi forumlar

O tarihe guvenme ve cok gerekli ise root yap. Olur da guncelleme gelirse unroot yaparsin bir sikinti olmaz.tabi son karar senin

mhmtkrtp

Üye
Jb güncellemesi ocak ayında yayınlanacağı almanyadaki samsung face sayfasından duyuruldu gözün aydın kardeşim....