Galaxy S 3 Android 4.3 Stock Rom Çıktı!!

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S 3 Android 4.3 Stock Rom Çıktı!!
Model: GT-I9300
Country: Croatia (VIPNET)
Version: Android 4.3
Changelist: 1902166
Build date: Sat, 26 Oct 2013 03:29:22 +0000
Product Code: VIP
PDA: I9300XXUGMJ9
CSC: I9300VFGGMJ5
MODEM: I9300BUUGMJ3
Download:

Country: Austria (A1)
Product Code: MOB
Download:

Country: Romania (Vodafone)
Product Code: CNX
Download:

Country: Slovenia (Si.mobil)
Product Code: SIM
Download:

Country: Greece (Vodafone)
Product Code: VGR

Son düzenleme:

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

NobLe

Üye
türkçe dil desteği falan yok mu içinde

uqurykn

Üye
Turkce dil var mi icinde tesekkurler

s.ileli

Üye
Kardesim s3 te knox diye bir bootloader uygulamasi gelmiyor ayrica yukluyeceklere irlanda surumunu tavsiye ederim ki isvicre icin olanda kies destegi yok ciktigi ilk gun yükledim sorunsuz kullsniyorum ufak tefej buglar var uykudan gec uyanmasi gibi ama onemsemiyorum duzelecektir. Ayrica ozellikle 4.1.2 ye donulemiyor diyen birine gicik kaptigim icin denedim ve 4.1.2 ye basarili birsekilde imei kaybi olmadan donus yaptim. Simdi gelelim yuklemek isteyen arkadaslara tsvsiyeye
Temiz bir 4.1.2 stock sekilde kurun wipe lari yapin uzerine 4.3 atin sorunsuz çalışıyor root etmek isteyenler cf-auto yani cwmsiz root dosyasi ile tel root edilebiliyor sorulariniz olursa cevaplarim ayrica turkce dil destegide turkce qwerty klavyede var samsungu n en basarili romu diyebilirim
Klone imei kullananlar ariza patch emg4 modemde calismiyor yani 4.3 te basarisiz mutlaka rom atmadan once efs yedeginizi alin

ITURKI

Üye
S.A S3 MİNİ DE ÇALIŞIRMI?

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi

Hocam ben s4 ü baz alarak konuştum. s4 üm var ama deneyip aydınlattığın için teşekkürler. Umarım herkese hayırlı olur. bu arada yine s4 baz alarak konuşuyorum batarya süresi mükemmel.

Tepkiler: s.ileli

pusatt

Üye
beyler yüklemeden önce benim yazıyı okuyun ben isviçre yükledim tek sıkıntı uykudan geç uyanıyo du böyle bi bug var bende 4.1.2 ye döndüm ama bir sorunla karşılaştım imei gitti vede şebeke başka romlar denedim gelmedi aynı sorundu gene 4.0.4 4.2.2 denedim aynı yani şebeke ve imei uçmuştu aklıma sonra 4.3 kurmak geldi tekrar dan 4.3 ü kurdum şebeke ve imei geliyodu 4.1.2 yi kuruyorum gelmiyo bende 4.3 ün modem.bin dosyasını aldım masaüstüne sonra odini açtım phone kısmına modem.bin i seçtim tabi 4.1.2 yüklü telefonda bunu belirtiyim wipe cash data falan yaptım bide modem.bini wipe ları yapınca kurun açınca şebeke ve imei gelecektir. imei gitti diye çok korktum ama iyiki son olarak bunu denemişim şimdi sıkıntı yok tavsiyem orjinal türkiye yi beklemeniz bide efs falana yedeği de kurtarmadı iyigünler...

Tepkiler: sahdar

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Güncellendi.

Kontrol

Üye
En stabili hangisi acaba ? Yada TR sürümü çıkana kadar bekleyelim mi bilemedim

fbhak01

Üye
s4 deki okurken aşağıya doğru otomatik kayma özelliği s3 ede gelmiş mi birde sizce türkiye romu ne zaman gelir yada hiç gelen birini duydunuz mu?

Kontrol

Üye
s4 deki okurken aşağıya doğru otomatik kayma özelliği s3 ede gelmiş mi birde sizce türkiye romu ne zaman gelir yada hiç gelen birini duydunuz mu?

Bende merak ediyorum , 4.3 WanamLite rom yüklemiştim orada göremedim. Belki Stock ta vardır bilemiyorum.

pusatt

Üye

Son düzenleme:

fbhak01

Üye
indirenler varsa hotfile yerine zippyshare gibi sitelere uplayabilirlermi stock romları indiremiyorumm

Kontrol

Üye
Şuan guncelleme durduruldu. İlerleyen zamanlarda yüklemenizi tavsiye ederim.

hocam aynı problem bende var android 4.1.2 yüklüydü bende efs yedeğini almadan direk irlanda romunu yükledim ama root falan değil test yazılımı yükledim beyenmeyince 4.1.2 döndüm şebeke ve imei gitti napabilirim yazdığınız yazıyı okudum hocam ama modem bin dosyasını bulamadım nerede olabilir filexplorer diye programla bakıyorum bulamadım yardım ederseniz sevinirm teşekkür ederim

Dostum 4.3 kur zuluman denn elemanjn modem ve kernel eklentisini var onlari cwm kur duzeliyorBu sjtedede mevcut yazilim destekte