Galaxy note'yi kıl payı kaçırdım =( :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy note'yi kıl payı kaçırdım =( :)
Dün bir üniversitenin bahar şenliğinde samsung bir stand açmış 3–4 bayan eleman koymuş galaxy note tanıtıyorlardı 2 tane plazmaya telefon bağlayıp asphalt 6 oynatıyorlardı 1. 2. Veya 3. Olana galaxy note hediye veriyorlardı sanırım fiyatı 2000 tl'ye yakın bende kendi telefonumda oyunu bitirdiğim için kesin kazanırım dedim baktım kim oynasa 6. oluyor neyse kazanırım dedim oturdum telefonuda direksiyona monte etmişler direksiyonu çevirip oynuyorsun.. Neyse başladım yarışa çok hassas yapmışlar ayarını kırdığın gibi kaza yapıyorsun ilk turu kötü oynadım alışamadım 2. turda baya topladım 4. oldum önümde 3. gidiyordu kıl payı geçemedim telefonu kaçırdım kadın sabahtan beri ilk 4. olansın dedi benden önce oynayanın yarışını izlemiştim tur bindirmişlerdi keşke biraz telefonumda alıştırma yapıp oynasaydım

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Geçmiş olsun bizim buralarda hiç böyle aktivite olmuyor.

Emre-45

Üye
Galaxy Note'yi değil Galaxy Note'u olur

Tepkiler: viktoreznov
    Konu Sahibi
Galaxy Note'yi değil Galaxy Note'u olur

türkçede yabancı kelimelere türkçe ek getirilirken ya da kısaltılmış sözcüklere ek getirilirken kelimeye göre getirilir. Örneğin kupa gs'ye gitti diyemi yazarsın yoksa kupa gs'a gitti diyemi ? Galaksi not diye okunur galaxy note diye yazılır note'u diye bi ekte olmaz

marist

Üye
Böyle aktiviteler niye bize denk gelmiyor alla alla

yanlış biliyorsun. yabancı kelimelere özgün okunuşlarına göre ek getirilir. yani "Galaxy note'yi" ifadesi yanlış bir ifadedir. doğrusu "Galaxy Note'u"dur. milleti yanlış bilgilendirme. en azından araştırıp yazabilirdin.

---------- Eklendi @ 14:18:50 ---------- Yazıldı @ 14:17:08 ----------

kısaltmalarda ise kısaltmanın okunuşuna göre ek getirilir. gs'ye tsk'ya cd'ye vs...

nub

Üye

Evet oyle

haklısın

ben otursaydım sonuncu olurdum.kendi telefonumda bile oynayamıyorum sağlık olsun dostum

SHS

Üye
sağlık olsun seneye alırsın

klongs

Üye
sağlık olsun keşke kol bozuktu deseydin

mustafadan inciler

Tepkiler: viktoreznov
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...