ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
kavissiz versiyonuda gelecekTüh kavis sevmeyenler grubuna dahilim. Gitti hayaller.
m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malesef tek versiyonu üzerine haberler çok. Diğer versiyonu Light düşük model olur deniyorkavissiz versiyonuda gelecek
yesKavisli derken? S7 Edge gibi dimi ?
valla hocam karar veremedimS7 edge'den az bir kavise sahip. Kavisli ekran farklılıktır denemenizi tavsiye ederim geçekten bambaşka
Hocam çıkacak olan iPhone 7 nin görünüşü sizintilar gibi olacak. Şahsen bence 6s daha iyi onu da geçtim trt yine vergi ekledi hem de iPhone çıkmasına yakın yani yine pahalı olacak.valla hocam karar veremedimşu anda beklemedeyim,iPhone 7 yi bekliyorum
Jolla tütkiyeye gelse ben jolla alırım asıl işletim sistemi o ama malesef satışta değil,anlamadığım iPhone da beni whats app dan şarkı gönderememek dışında başka ne engellicek ? Zaten çoğu şey için uygulama var,yanlış mı biliyorum?Hocam çıkacak olan iPhone 7 nin görünüşü sizintilar gibi olacak. Şahsen bence 6s daha iyi onu da geçtim trt yine vergi ekledi hem de iPhone çıkmasına yakın yani yine pahalı olacak.
İPhone sevenlere almak isteyenlere artık bir şey demiyorum çünkü tercih meselesi onlar da haklı ama özgür bir sistem istiyorsan beni engelleyecek bir şey olmasın diyorsan Android tercih etmelisiniz. S7, S7 edge ve daha çıkmamış olan note7nin dolu dolu en iyi donanıma ve özelliğe sahip Android cihazlar olduğu da ortada. Ama iPhone her zaman alternatif tabii ki karar sizin şahsen ben tercih etmezdim nedeni arayüz başka bir sebebi yok.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sisteme dosya atmak için tum güvenliklerimi kaldırmak zorunda kalıp vazgeçiyorsam sonra güvenlikleriyle övünüp İclouddaki tum verilerimi kaptırırsa benim daha bir itibarım kalmaz ha dosya atma işleriyle uğraşmayan olduğu gibi kullanan alsın onda sıkıntı yok herkes tercihine saygım varÇoğu şey için var hatta iPhone un stabil olma nedeni uygulamaları diyebilirim yoksa donanım ve sistemin bir esprisi yok. Beni kısıtlayan şeylerin çoğunu jailbreak çözüyor sanırım ama yine de bir çok şey istediğim gibi değil.
İosa ne yaparsak yapalım bilgisayar kullanıyor hissi vermeyecek mesela dosya yöneticisi var mı bilmiyorum ben kullanırken yoktu.. Telefona atılan müzik resim vs. Telefondan silinmitorum bilgisayara bağlanan lazım. Önüme çıkan engelleri yazsam buraya baya baya 1-2 sayfa yazı olur. Ama herkes aynı kullanmaz orası ayrı tabii ki
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jolla'nın işletim sistemi Sailfish os nexus 5 e yukleniyor en sorunsuz port nexus 5 e yapılmışJolla tütkiyeye gelse ben jolla alırım asıl işletim sistemi o ama malesef satışta değil,anlamadığım iPhone da beni whats app dan şarkı gönderememek dışında başka ne engellicek ? Zaten çoğu şey için uygulama var,yanlış mı biliyorum?
Bir de o var. Bütün engellerin sonucunu güvenliğe bağlamıştı ama rezil rüsva oldu ünlüler geçen seneBen sisteme dosya atmak için tum güvenliklerimi kaldırmak zorunda kalıp vazgeçiyorsam sonra güvenlikleriyle övünüp İclouddaki tum verilerimi kaptırırsa benim daha bir itibarım kalmaz ha dosya atma işleriyle uğraşmayan olduğu gibi kullanan alsın onda sıkıntı yok herkes tercihine saygım var
Sent from mTalk using lumia950
Aynı değil 2 gün kullanıyorum ben. O 1 günde 4 saat veya bilemedin 5 saat ekran süresi alıyorsa ben telefonu elimden birakmayarak 8.5 - 9 saat ekran süresi alıyorum. 1 aydır telefonun şarjı 2 gün gidiyor. İlk aylar çok meraklı olduğumdan fazla kurcaliyordum 1 günde bitmese de bitmiş gibi bise oluyordu %15-20 ama artık öyle değil 2. Güne en az %40-%50 arası şarjla devam edebiliyorum.birde şu durum var 6s kulllanan arkadaşıma soruyorum 1 günü rahat çıkarıyor diyor ama sanırım s7 edge de 2 katdan daha fazla pil olmasına rağmen aynı gidiyor sanırım _?
Şu mantığı anlamıyorum neticede aynı parayı veriyorsunuz değil mi? Daha düşük rame işlemciye aynı parayı verirken sıkıntı yok ama daha sonra daha düşük donanımlı ama aynı performansta diyorsunuz...birde şu durum var 6s kulllanan arkadaşıma soruyorum 1 günü rahat çıkarıyor diyor ama sanırım s7 edge de 2 katdan daha fazla pil olmasına rağmen aynı gidiyor sanırım _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?