15097
Üye
Bencede çünkü böyle yorum yapmak saçma olur.Neden derseniz daha şeklini bile bilmediğimiz telefon hakkında yorumlar yapıyoruz.Çıktıktan sonra yorum yapmak en mantıklısı.
En doğrusu
Bencede çünkü böyle yorum yapmak saçma olur.Neden derseniz daha şeklini bile bilmediğimiz telefon hakkında yorumlar yapıyoruz.Çıktıktan sonra yorum yapmak en mantıklısı.
Sen şimdiHer neyseçıksın o zaman görürüz neye benzeyeceğini.
Sen şimdimi diyorsun
gençler sakin olun
- - - Eklendi - - -
Sanal tuş kullanıp ekranın ortasında duracağına her zamanki gibi 1 tane fiziksel 2 tane dokunmatik tuş çok daha düzgün olur bence.Tamamen dokunmatik tuşlar problem oluşturuyor çoğu zaman.
Bayada büyükmüş hani
Hiç sorma geri tuşu dokunmatik diye dokunmatik olmayan telefonlar var alışkanlık olmuş artık basmıyorum tuşabencede ama o fiziksel tuşların kötü yanlarıda var mesela elime bir iphone alıyorum ikide bir o dokunmatik geri tuşuna basmaya çalışıyorum artık alışkanlık olmuş elim oraya kayıyor
- - - Eklendi - - -
tasarımı güzel ama çok büyük olmuş bence cebe sığmaz dedikleri tarzda ne galaxy s3 kadar ufak nede note 1 kadar büyük olmaması gerekiyor arasını bulsunlar birde çözünürlülüğü arttırsınlar iphone 4s te falan 3.5 inç ekran var ama çözünürlük yüksek
Sanırım
Sen şimdimi diyorsun
Tamam
Sanırım
Benim demem gerekiyor
Benim demem gerekiyor
sizin amacınız ne dostum ?WT^?
Cık cık cık çok ayıp
Ban yicez uyarı alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?