Galaxy mini usb sorunu

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy mini usb sorunu
Bende İtalyadan gelme pasaportunu yaptırdık vs galaxy mini var fakaat usb kablosunu taktığım zaman olmuyor verileri bilgisayarıma atmak istiyorum fakat olmuyoorr yardım edinnnn

klongs

Üye
kies yukleyip telefonu tanıt

bazı samsung cihazlarda bu sıkıntı mevcut ne yazık ki bazen board değişimi ile ancak düzeliyor bazen de usb soketi değişince düzeliyor. Çaresi için bir telefoncuya gidip usb soketini değiştirtmen gerekecek.

x_volume

Üye
Usb soketin değişmesine gerek yok....Abartı bi çözüm olmuş...

Kardeşim sen kies'i yükle o gerekli drıver'ları yükler zaten o zaman sorunun hallolur....

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağoluunnn da Ya şimdi bi sorum daha var bu kiesi çok duydumda nereye yüklücem bilgisayara mı ? telefona mı? yani bir halledemedik ya şunu

Usb soketin değişmesine gerek yok....Abartı bi çözüm olmuş...

Kardeşim sen kies'i yükle o gerekli drıver'ları yükler zaten o zaman sorunun hallolur....

Dostum zaten dedigim çözüm kies in algılamadığı durumlarda geçerli. Telefonculuk ediyorum bu sorunla pek çok kez karşılaştım tek çözümü de dediğim gibi.

mancukya

Üye
Elamanin durumunda kies falan hikaye drivers yüklemeyi akil etmiyr etmedigi gibi tel baglaninca usb debug aciksa üstten cekip usb baglama kutusuna tiklamayida akil etmiyor.