Kardeş bu rom'da ne yaptıysam Chrome Tarayıcısını çalıştıramadım android sürümü uymuyor hatası veriyor. Beta ve tam sürümlerini yükledim acaba nasıl düzeltebilirim.
arkadaşlar şuan romun bi sıkıntısı varmı yani rom stabilmi radyo bt ile çalışıyor,cızıltılı çalışıyor gibi veya kamera verimli çalışmıyor gibi sıkıntılar varmı ? bende şuan simpligio v1 kullanıyorum memnunum ama görsellik için bu tarz romlara geçmek istiyorum değermi sizce?
Arkadaşlar benim anladığım çoğu user bu konuda acemi ben yükledim ve hiç bir sorunum yok . Adımları tamamen dediği gibi yapasanız bir şey olmuyor . Ve görsel açıdan süper . Çok teşekkür ederim
Arkadaşlar benim anladığım çoğu user bu konuda acemi ben yükledim ve hiç bir sorunum yok . Adımları tamamen dediği gibi yapasanız bir şey olmuyor . Ve görsel açıdan süper . Çok teşekkür ederim
Kardeşim Tmm Aynen Bende Dediği Gibi Yaptım Ama Hala Cm9'larda Sorun Görüyorum Hem şarjı dayanmıyor hemde mobil tvde ses var görüntü yok çoğu uygulamayı desteklemiyo o uygulamaların 4.0 ı çıkmadığı için...Arkadaşların emeğine Sağlık yinede.