İpucu Galaxy Ace Rehber

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace Rehber
Rehbere numaraları göremiyorum. Nasıl açılıyor?

Barbarro

Üye
galaxy ace 2 ye göre
1 . rehbere gir
2 . tercihlere tıkla (yani telefonda ışığı yanan iki tane tuş var soldaki )
3. ilk menü ( içe aktar / dışa aktar ) seç
4. numaraların sim karta ise sim karttan al de yada diğer seçenekleri dene hepsi bu kadar kolay gelsin ...

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
o değil kardeşim
isimlerin altına numara yazdıramıyorum
eski telefon s4 miniydi onda vardı bir süre için değiştirdim ancak bunda neden yok
sürümden dolayımı acaba?

Barbarro

Üye
BU FARKLI BİR SORU gibi olmuş ama söylemek isteyip'de diyemediğini anladım dediğine katılıyorum , isimlerin altında numara olması rehberdeki arama kaydına menüsünde olduğu gibi fakat üstten rehber sekmesine geçince sırasıyla seçenekler >> ayarlar >>kişileri görüntüleme kriteri menüsünde , mantık olarak görüntüleme şekli ( isim numara / sadece isim ) gibi seçenekler bekliyor insan fakat yok, kullanma klavuzuna tekrar göz gezdirdim birşeyimi atlıyorum diye ,arama ayarlarınla oynadım , gruplar oluşturdum sadece favoriler menüsü altında tercihlere tıklayınca ızgara görünümü-liste görünümü diye iki ayrı seçenek çıkıyor oda senin istediğin değil rehber görünüm türü basit bir olay olsaydı kesin bulurduk sanırım diye düşünüyorum ama farklı bir şekilde program vs yükleyip olursa yada keşfedersen buraya yazki bende öğrenim kardeş Allaha emnaet ..

Tepkiler: afatsumlug97

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

Tepkiler: Barbarro

Barbarro

Üye
faydam dokunduysa ne mutlu bana kardeş kal sağlıcakla