galaxy ace 2 i8160 bilgisayar bağlantısı

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
galaxy ace 2 i8160 bilgisayar bağlantısı
uzun zaman dan beri nokia kulanmaktaydım.1 haftadır marka değişimine gittim.samsung galaxy ace 2 i8160 modelini aldım.fakat bunu bütün uğraşılarıma rağmen kies ile bilgisayarıma bağlantı kuramadım.kiesi defalarca bilgisayara kurdum olmadı tekrar kurdum olmadı kısacası bütün denemelerim sonuç vermedi.bağlantı anında telefonun ekranında şu uyarı çıkıyor^.pc nizde cihazınızı tanımlayacak yazılım bulunamadı .windows xp için servis paketi 3 windows media player 10 ve daha üzeri yada maç os işletim sistemi için android file transfer kurulmalıdır. diye yazı çıkıyor.bağlantı için yardımınızı bekliyorum.neredeyse samsunga geçiş yaptığıma pişman oldum.bilgisayarda servis paketi 3 media player 11 zaten mevcut durumdadır.

KARDEŞİM SAMSUNG UN ANDROİD USB DRİVER LARI VAR ONLARI YUKLE
BUYUR İNDİR YÜKLE WİN 7 KULANSAN O OTOMATİK BLUP YÜKLERDİ

kardeşim zaten xp birçok prgramın güncellemsini bile grmüo bnce win 7 kur kafan rahat olsun

bLnmz

Üye
Telefonunda Kies Air yüklü ü hocam?

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonunda Kies Air yüklü ü hocam?
sabah saatlerinde telefoncu arkadaşımın yanına uğradım.kendisi teknik servis durumu anlattım bana göstermek için kendi bilgisayarına kies i kurdu telefonumu bağladı bağlandı şimdi eve getirdim yine bağlamaya çalıştım bilgisayar telefonu görmedi kısaca samsung belaymış.....

bLnmz

Üye
Hocam yapıp deneyeceklerini yazayım. Harfiyen uygularsan sonuç alabilirsin(Bir ihtimal ama denemende fayda var)
- Samsung Kies programını bilgisayarından kaldır.
- Başlat>Çalıştır'a regedit yaz.
- Karşına çıkan pencerede soldan "HKEY_LOCAL_MACHINE" ve "HKEY_CURRENT_USER" anahtarlarının altında bulunan Software klasörünü seç ve altında bulunan SAMSUNG klasörlerini sil. Mümkünse CCleaner programı ile sistemi komple taratıp temizle.
- Samsung Kies'i tekrar kur.
- Telefonunu bağla. Bir dene.
- Eğer olmaz ise birde telefonun status bar kısmını aşağıya çek ve karşına çıkan USB Seçeneklerinden "USB Depolamayı Aç" seç. (Bunu bu işlemleri yapmadan önce de deneyebilirsin.)

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yardımcı olan olmayan bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.bugün itibariyle nokia C6-01aldım.konu kapanmıştır..........

Son düzenleme: