SHS Üye Anderleth : Serhan..' Alıntı: Artık oynarım 12 yaşındayım hiç oynamadım Anderlett geldi be Genişletmek için tıkla ... Bana söyle ben oynarım, senin payı gönderirim
Anderleth : Serhan..' Alıntı: Artık oynarım 12 yaşındayım hiç oynamadım Anderlett geldi be Genişletmek için tıkla ... Bana söyle ben oynarım, senin payı gönderirim
Ayrt0n Senna Üye Anderlecht'deki mitrovic de bizim işimize yarar.Takımda forvet olmadığından rakip takımın fırvetlerine asılmaya başladım
Anderlecht'deki mitrovic de bizim işimize yarar.Takımda forvet olmadığından rakip takımın fırvetlerine asılmaya başladım
Serhan Üye Serhan..' Alıntı: Çok çok iyi rakipler gelsin 3. olarak Avrupa'ya gidelim kupayı kaldıralım ama bi forvet şart. Genişletmek için tıkla ... :Grup bahane , Avrupa ligi şahane
Serhan..' Alıntı: Çok çok iyi rakipler gelsin 3. olarak Avrupa'ya gidelim kupayı kaldıralım ama bi forvet şart. Genişletmek için tıkla ... :Grup bahane , Avrupa ligi şahane
SHS Üye Ayrt0n Senna' Alıntı: Anderlecht'deki mitrovic de bizim işimize yarar.Takımda forvet olmadığından rakip takımın fırvetlerine asılmaya başladım Genişletmek için tıkla ... Bentekeyi alalım Belçika takımına karşı kullanalım
Ayrt0n Senna' Alıntı: Anderlecht'deki mitrovic de bizim işimize yarar.Takımda forvet olmadığından rakip takımın fırvetlerine asılmaya başladım Genişletmek için tıkla ... Bentekeyi alalım Belçika takımına karşı kullanalım