sultan" Üye galatasaray dinamo bükreş maçını koduz veren kanal arkadaşlar bu maçı d smart verecek ama şifresize buyrun Nova Sports 3 (hellas) (hotbird uydusu) 10930 H - 27500 3/4 Frekansları Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir teşekkürü çok görmeyin....
arkadaşlar bu maçı d smart verecek ama şifresize buyrun Nova Sports 3 (hellas) (hotbird uydusu) 10930 H - 27500 3/4 Frekansları Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir teşekkürü çok görmeyin....
kacaksevgilim Üye teşekkürler disecq anahtarı bozuldugundan hortbit çalışmıyor enyse internetten izleriz bizde
sultan" Üye önemli değil canım klavyeme mi yapışır yanlız şu wirelessin gözü kör olsun internet bazen gidiyo
sultan" Üye diğer portallarda koduz diyorlar ama sanırım bunca yıllık tecrübem bana şifreli olabilir diyo siz bide hellassat takine bakın
diğer portallarda koduz diyorlar ama sanırım bunca yıllık tecrübem bana şifreli olabilir diyo siz bide hellassat takine bakın
elive Emekli Yönetici sultan";1715906' Alıntı: arkadaşlar bu maçı d smart verecek ama koduze buyrun Nova Sports 3 (hellas) (hotbird uydusu) 10930 H - 27500 3/4 Frekansları Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir teşekkürü çok görmeyin.... Genişletmek için tıkla ... dediğiniz kanal uyduda şifreli yayın yapmaktadır...
sultan";1715906' Alıntı: arkadaşlar bu maçı d smart verecek ama koduze buyrun Nova Sports 3 (hellas) (hotbird uydusu) 10930 H - 27500 3/4 Frekansları Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bir teşekkürü çok görmeyin.... Genişletmek için tıkla ... dediğiniz kanal uyduda şifreli yayın yapmaktadır...
Doğuş Pertez Emekli Yönetici arslansem' Alıntı: Çok takılır mı maç sırasında.Justin gibi mi? Genişletmek için tıkla ... Normal televizyonda izleyeceksin? Nesi takılacak ki
arslansem' Alıntı: Çok takılır mı maç sırasında.Justin gibi mi? Genişletmek için tıkla ... Normal televizyonda izleyeceksin? Nesi takılacak ki
sultan" Üye arkadaşlar evet tahmin ettğim gibi şifrelediler.Maç azeri içtimai tv de yayınlandı biss i son anda buldum kusura bakmayın paylaşamadım
arkadaşlar evet tahmin ettğim gibi şifrelediler.Maç azeri içtimai tv de yayınlandı biss i son anda buldum kusura bakmayın paylaşamadım
aLLbiNo Üye D smarttan Nefret ediorum D smartım Var futboL paketi Yok Bide O Kanalı Ekledkden Sora Harfe gore arama Yapamıosun Ara Dur Habirree
D smarttan Nefret ediorum D smartım Var futboL paketi Yok Bide O Kanalı Ekledkden Sora Harfe gore arama Yapamıosun Ara Dur Habirree
sultan" Üye futbol paketi yoksa ne gereği varki. Filmse de sporsa da belgeselsede digitürktede var.Biz süper pakete kağıt veriyok ayda herşey var içinde
futbol paketi yoksa ne gereği varki. Filmse de sporsa da belgeselsede digitürktede var.Biz süper pakete kağıt veriyok ayda herşey var içinde