Galatasaray Acaba Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray Acaba Mı?
fenerbahce nın yenılmesı nın ardın dan rızespor u yanlıslıkla yenen galatasaray sampıyonluga gozkırpıyor
ama bu sampıyonluk mucadelesı sukru sarac ta cozumlenecek gıbı

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
orası bırgercek ama bu sene sampıyon olalım basak bırsey ıstemıyorum

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
tek bır engelı var ya fenerbahce yada fenerbahce

ukalaboy

Üye
sen cok sey biliyon bilader ya odediğin samda kayısı işine bak sen ok

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
ben cok sey bılıyorum dıye bır sey ıdda etmedım ok sende ısıne bak kımsenın kalbını kırmak ıstemıyorum kırmam dabıraz daha agır dan al ok

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
bu renkler bır arada oldukca bu kalpler hep bırlıkte atıcak

herkes gorecek samda kayısıyı o is o kadar kolay deil bizi mabedimizde yenmek her yigidin harcı deil

walla kesin şampiyon oluruz diyemem ama inşallah olacağız!!!
Bi de yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen Galatasaray bu sene şampiyonluğu fazlasıyla haketti.

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
lıon heart kardesım senın gıbı konusssun canımı alsın tamam yenıyım ama boyle de konusulmaz kı haksızmıyım

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
herkese ıyı geceler ben kactım

ukalaboy

Üye
ya arkadan konusmak gibi olmasın cıkmısın herhalde bu memlekette herkez bildiği şeyide bilmediği şeyide konusuyo eee milletin azı torba değilki büzesin yarana ilaç olmak isterdim neden bukadar abardığını anlasam

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
neyse ben senın le fazla tartısmıcam sadece yorum beklıyorum herseyı lıg sonunda tartısırız artık ama kım sampıyon olursa olsun burda tartısmaya beklerım

<div class='quotetop'>(benıaranızatekraralırmısınız &#064; Apr 17 2006, 10&#58;56 AM) [post=317572]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
neyse ben senın le fazla tartısmıcam sadece yorum beklıyorum herseyı lıg sonunda tartısırız artık ama kım sampıyon olursa olsun burda tartısmaya beklerım
[/b][/quote]Yiğenim İyi olan Kazansın Derim..

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
kendıme ıyı bak dayıcıgım allah kolaylık versın

B@TuH@N

Üye
cumartesi günü şampiyon belli olacak.

Yıgen

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kardesım ınsallah centılmence bır mac cıkar sonu boyle olmaz ınsallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...