Akıncı Üye codblackops2' Alıntı: Ben dayanamadim aldigimin 25.gunu rootladim Framaroot sağolsun Isinma genel sorun oyunlarda zaten. S4ün sarji o kadar kotu gitmemeli. Ben sabah 8de 100ken aliyorum aksam 6 da 97-98 civarina düşüyor Genişletmek için tıkla ... ya da ben yanlış hatırlamışta olurum sabah biraz oyun oynamıştım
codblackops2' Alıntı: Ben dayanamadim aldigimin 25.gunu rootladim Framaroot sağolsun Isinma genel sorun oyunlarda zaten. S4ün sarji o kadar kotu gitmemeli. Ben sabah 8de 100ken aliyorum aksam 6 da 97-98 civarina düşüyor Genişletmek için tıkla ... ya da ben yanlış hatırlamışta olurum sabah biraz oyun oynamıştım
codblackops2 Üye Yani bizzat test ettim ekran kapaliyken 4 saatte % 1 sarj dusuyor Bi de telefonun sarji % 95 ile %100 arasinda daha uzun sure dayaniyor bilmiyorum herkeste mi öyle
Yani bizzat test ettim ekran kapaliyken 4 saatte % 1 sarj dusuyor Bi de telefonun sarji % 95 ile %100 arasinda daha uzun sure dayaniyor bilmiyorum herkeste mi öyle
codblackops2 Üye -Akıncı' Alıntı: ya da ben yanlış hatırlamışta olurum sabah biraz oyun oynamıştım Genişletmek için tıkla ...
-Akıncı' Alıntı: ya da ben yanlış hatırlamışta olurum sabah biraz oyun oynamıştım Genişletmek için tıkla ...
Enes Üye -Akıncı' Alıntı: banada mp7 verebilirmisiniz abi Genişletmek için tıkla ... olmaz mp7 tehliketli çipetpet
-Akıncı' Alıntı: banada mp7 verebilirmisiniz abi Genişletmek için tıkla ... olmaz mp7 tehliketli çipetpet
Akıncı Üye codblackops2' Alıntı: Yani bizzat test ettim ekran kapaliyken 4 saatte % 1 sarj dusuyor Bi de telefonun sarji % 95 ile %100 arasinda daha uzun sure dayaniyor bilmiyorum herkeste mi öyle Genişletmek için tıkla ... seninki özel TheFenomen' Alıntı: olmaz mp7 tehliketli çipetpet Genişletmek için tıkla ... biz tehlike severiz
codblackops2' Alıntı: Yani bizzat test ettim ekran kapaliyken 4 saatte % 1 sarj dusuyor Bi de telefonun sarji % 95 ile %100 arasinda daha uzun sure dayaniyor bilmiyorum herkeste mi öyle Genişletmek için tıkla ... seninki özel TheFenomen' Alıntı: olmaz mp7 tehliketli çipetpet Genişletmek için tıkla ... biz tehlike severiz
codblackops2 Üye -Akıncı' Alıntı: seninki özel biz tehlike severiz Genişletmek için tıkla ... Sende öyle degilmi Sarj olurkende atiyorum mesela 45den 46ya 2 dkda sarj oluyorsa 98den 99a 4 dkda sarj oluyor
-Akıncı' Alıntı: seninki özel biz tehlike severiz Genişletmek için tıkla ... Sende öyle degilmi Sarj olurkende atiyorum mesela 45den 46ya 2 dkda sarj oluyorsa 98den 99a 4 dkda sarj oluyor
Akıncı Üye codblackops2' Alıntı: Sende öyle degilmi Sarj olurkende atiyorum mesela 45den 46ya 2 dkda sarj oluyorsa 98den 99a 4 dkda sarj oluyor Genişletmek için tıkla ... şarjdan yana sıkıntım yok dediğinde haklısın
codblackops2' Alıntı: Sende öyle degilmi Sarj olurkende atiyorum mesela 45den 46ya 2 dkda sarj oluyorsa 98den 99a 4 dkda sarj oluyor Genişletmek için tıkla ... şarjdan yana sıkıntım yok dediğinde haklısın
İhtiyar007 Üye TheFenomen' Alıntı: lezzetli kullanıcı Genişletmek için tıkla ... anladım lezzetli çipetpet
codblackops2 Üye -Akıncı' Alıntı: şarjdan yana sıkıntım yok dediğinde haklısın Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı icin demedim zaten ornek verdim yoksa bir sorun yok
-Akıncı' Alıntı: şarjdan yana sıkıntım yok dediğinde haklısın Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı icin demedim zaten ornek verdim yoksa bir sorun yok
Akıncı Üye codblackops2' Alıntı: Sıkıntı icin demedim zaten ornek verdim yoksa bir sorun yok Genişletmek için tıkla ... kapıştıralım telefonları
codblackops2' Alıntı: Sıkıntı icin demedim zaten ornek verdim yoksa bir sorun yok Genişletmek için tıkla ... kapıştıralım telefonları
Akıncı Üye ANIL' Alıntı: Saniye hesabı yapıyo adamlar Genişletmek için tıkla ... x-scarface' Alıntı: Konu nereden nereye gelmiş çıkın la konumdan Genişletmek için tıkla ... bir daha gelmeyiz Symbian Pro' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... höst ulan sen kime silah çekiyon
ANIL' Alıntı: Saniye hesabı yapıyo adamlar Genişletmek için tıkla ... x-scarface' Alıntı: Konu nereden nereye gelmiş çıkın la konumdan Genişletmek için tıkla ... bir daha gelmeyiz Symbian Pro' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... höst ulan sen kime silah çekiyon
Enes Üye x-scarface' Alıntı: Konu nereden nereye gelmiş çıkın la konumdan Genişletmek için tıkla ... Lezzetsiz mi olmuş demek istiyorsun yani
x-scarface' Alıntı: Konu nereden nereye gelmiş çıkın la konumdan Genişletmek için tıkla ... Lezzetsiz mi olmuş demek istiyorsun yani