Galacy Ace Hakkında bir soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galacy Ace Hakkında bir soru
Merhaba de galaxy ace almayı düşnüyorum herşeyi güzel ama merak ettgim bir şey var gelen mesajlarla ilgili..Bi kişiden gelen mesajlar tek bi yerde toplanıyormuş yani klasik alıştgımız gibi ayrı ayrı değil..buda karışıklıga yol açar ki bende eski sisteme alışkınm.. acaba bunu değiştirmenin yolu varmı eski klasik sistemdeki gibi gelen mesajlar tek bi yerde değilde ayrı ayrı listeleyebili miyiz? birde 4x3 modunda eski klasik tuş takımında yazım gibi yazım yapablir miyiz? bilgilendirseniz sevinirim.tşk

61semih

Üye
4x3 klavye olarak seceneklerde var yazabılırsın

mesaj gorunumu söyle oluyor

yeşil renktekıler senın yolladıkların turuncular ıse sana gelenler
bence boylesı daha ıyı
galaxy ace de ıyı bır secım olur

Konu Sahibi
kardeş cevabun için çok tşk edeirm eyv.. ama bu resim karışık geldi bana bilmem alışabilir miyim?

Kısacası diyalog şeklinde oluyor. Anlarsın kardeşim belki 2-3 gün bocalarsın ama anlarsın sonradan.

Konu Sahibi
evet alışırım kardeş.. çok teşekkür ederim tekrar.. yalnız zahmet olmazsa bişey daha sorucaktım, bu yeşil renkteiler bizim gönderdiklerimiz demiştin orda SES yazıyor o ne anlama geliyor ?

evet alışırım kardeş.. çok teşekkür ederim tekrar.. yalnız zahmet olmazsa bişey daha sorucaktım, bu yeşil renkteiler bizim gönderdiklerimiz demiştin orda SES yazıyor o ne anlama geliyor ?
Heralde arkadaş SES yazıp attı örnek olsun diye sanırsam öyle.

Konu Sahibi
tamam kardeş... fiyatıda uygun bi telefon.. bayagıdr araştırma yaptım kafamda takılı sorun olmasın diye çünki bi defa alıcam telefon başka değiştirip alma imkanım yok o yüzden herşeyi tam olsun istiyorum..

Kardeş daha almadısan ve kasım ayı gibi bir zamanı bekleyebilirsen. Nokıa'nın yeni telefonları çıkıcak 500,600,700 ve 701 gibi gayet iyi telefonlar olucak. Ama diyorsun ki ben Nokıa istemiyorum galaxy ace öneririm. Ya da fiyatını biraz daha yükseltebilirsin wawe 2 beklersen wawe 3 gelicekti en son. Baya iyi olur son karar senin

Konu Sahibi
aslında ben nokiacıyım hep nokia kullandım ama bu smbyiandan bıktgım ve nokinanın dokunmatik tasarımlarını begenmedigm için samsungta karar kılmıştım bide android olmasıdan dolayı..evet daha almadım birazda o yüzden bekletiyorum bakalmı yeni modelleri bi göreyim..

Bencede bekle arkadaşım. Ben nokıa 700 alıcam %1000 Sana söylerim güzel ve kötü yanlarını

Konu Sahibi
tamam arkadaşım...teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...