G3

wined37

Üye
    Konu Sahibi
G3
lg g3 alıcam tavsiye edermisiniz

Eksikleri çok birazda telefonla ne yapacağına bağlı ha oyun bolca oynarım dersen uzakdur deli gibi ısınıyor lasa çatlatan kullanıcılar dahi var onun dışında performans kullanıma oranla stabil hunharca kullanacaksan elini sürme sosyal medya ağırlıklı kullanacaksan al ama o fiyata daha iyileride yok değil

Başlığı Değiştirirsen Daha Fazla Yardımcı Olacakalrdır

Serhenkk

Üye
Kardeşim telefona performans olarak bir şey demiyorum. Nasıl; telefonu normal şartlar altında kullandığında herhangi bir olumsuzluk yok. Ama az bir şey performans olarak zorlandığında telefon başlıyor alev almaya.
2K ekran gerçekten tam bir başa bela. Güç tasarrufu modunda kullanıyorum telefon yinede ısınma yapıyor haddinden fazla.

bilal72

Üye
6.0 ile tüm sorunlar hal olmuş kurup öyle g3 değerlendir derim

Tepkiler: ANUŞTİGİN

Serhenkk

Üye
6.0 ile tüm sorunlar hal olmuş kurup öyle g3 değerlendir derim
Geldi gelecek muhabbetine daldık telefonun daha bir seneden fazla garantisi var diye uğraşmak istemiyorum. O yüzden ota' yi beklemek daha mantıklı geldi.
İnşallah dediğin gibi çözülmüştür sorunlar.

bilal72

Üye
Geldi gelecek muhabbetine daldık telefonun daha bir seneden fazla garantisi var diye uğraşmak istemiyorum. O yüzden ota' yi beklemek daha mantıklı geldi.
İnşallah dediğin gibi çözülmüştür sorunlar.
Ben çıktığından beri kullanıyorum gözlemlerime göre gerçekten çok stebil 5.0 daki sorunlar tamamen giderilmiş. Lg g3 yeni telefon olmuş bence..
Beklemene değecek

Tepkiler: ANUŞTİGİN

Serhenkk

Üye
Ben çıktığından beri kullanıyorum gözlemlerime göre gerçekten çok stebil 5.0 daki sorunlar tamamen giderilmiş. Lg g3 yeni telefon olmuş bence..
Beklemene değecek
Hayırlısıyla bi geleydi. En sonunda niyeti bozup Polonya romunu yükleyecem. )

ali54st

Üye
ben alma derim şikayet çok fazla var şarjı falan az gidiyomuş onun yerine o fiyata alabilceğim daha iyi cihazlar var

bilal72

Üye
ben alma derim şikayet çok fazla var şarjı falan az gidiyomuş onun yerine o fiyata alabilceğim daha iyi cihazlar var
Olabilir herkesin fikrine saygı duyuyorum bence g3 fena sayılmaz tabi 6.0 ile çatlak sıkıntısı vareğer meydana gelirse servis direk değiştiriyor onun dışında performans ram falan hepsi dört dörtlük.
Sorunsuz telefon yoktur.
Şimdiye kadar çok telefon kullandım samsung ama en son telefon olarak işte bu tam istediğim telefon lg g3 çıktı 1buçuk yıldır kullanıyorum telefon beni bırakmasa ben bırakmam özellik ve performans olarak yeterde artar bile