Sucrofe Üye Hayırlı olsun. Çak bi Optimus G3 v1.2 ROM'u, telefon adama dönsün. Son seri almışsınızdır umarım.
turkishield Üye Konu Sahibi Sucrofe' Alıntı: Hayırlı olsun. Çak bi Optimus G3 v1.2 ROM'u, telefon adama dönsün. Son seri almışsınızdır umarım. Genişletmek için tıkla ... yeni telefon daha 4 aylık yeni seri oluyodur heralde?
Sucrofe' Alıntı: Hayırlı olsun. Çak bi Optimus G3 v1.2 ROM'u, telefon adama dönsün. Son seri almışsınızdır umarım. Genişletmek için tıkla ... yeni telefon daha 4 aylık yeni seri oluyodur heralde?
turkishield Üye Konu Sahibi Sucrofe' Alıntı: Telefonun kutusunda ve telefonun arkasındaki siyah bantta yazar. Genişletmek için tıkla ... hangisi serisi oluyo ? bide rom atmama yardımcı olur musun kardeşim nereden konuşabiliriz ?
Sucrofe' Alıntı: Telefonun kutusunda ve telefonun arkasındaki siyah bantta yazar. Genişletmek için tıkla ... hangisi serisi oluyo ? bide rom atmama yardımcı olur musun kardeşim nereden konuşabiliriz ?
Sucrofe Üye Yardımcı olurum müsait bir zamanda. Mesaj at, unutmayayım. 3 rakamlı oluyor ve sonra "K" yazıyor. Örnek: 404K
Yardımcı olurum müsait bir zamanda. Mesaj at, unutmayayım. 3 rakamlı oluyor ve sonra "K" yazıyor. Örnek: 404K
turkishield Üye Konu Sahibi Sucrofe' Alıntı: Yardımcı olurum müsait bir zamanda. Mesaj at, unutmayayım. 3 rakamlı oluyor ve sonra "K" yazıyor. Örnek: 404K Genişletmek için tıkla ... hmm kaçtan sonrası normal ?
Sucrofe' Alıntı: Yardımcı olurum müsait bir zamanda. Mesaj at, unutmayayım. 3 rakamlı oluyor ve sonra "K" yazıyor. Örnek: 404K Genişletmek için tıkla ... hmm kaçtan sonrası normal ?
Sucrofe Üye Sen söyle kaç K olduğunu. Mesela benim ki 403K. 3 Temmuz'da elime ulaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
turkishield Üye Konu Sahibi Sucrofe' Alıntı: Sen söyle kaç K olduğunu. Mesela benim ki 403K. 3 Temmuz'da elime ulaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla ... aynen benimde 403 krom yüklemem yardım edebilecek biri var mı ?
Sucrofe' Alıntı: Sen söyle kaç K olduğunu. Mesela benim ki 403K. 3 Temmuz'da elime ulaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla ... aynen benimde 403 krom yüklemem yardım edebilecek biri var mı ?
turkishield Üye Konu Sahibi Beyler g3 romunu yükledim yalniz boş ram 600-800 arası herkeste mi böyle?