''G.saray ile şanslarımız eşit''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''G.saray ile şanslarımız eşit''

Fransa'nın Bordeaux futbol takımının teknik direktörü Laurent Blanc, UEFA kupasında karşılaşacakları Galatasaray ile şanslarının eşit olduğunu söyledi.

Blanc, Paris'te PSG ile oynadıkları ve 3-0 galip gelerek lig kupasında finale çıktıları maçın ardından AA'nın sorularını yanıtladı.

Galatasaray ile 18 Şubat tarihinde UEFA Kupası'nda yapılacak ilk karşılaşma için iki takımın da şanslarının eşit olduğunu vurgulayan Blanc, ''Kura çekiminden sonra yaptığım ilk açıklamada da söylediğim gibi şanslarımız yüzde 50, yüzde 50'' diye konuştu.

Galatasaray takımı ile yapacakları karşılaşma için ''çok dikkatli hazırlandıklarını'' belirten Blanc, iki karşılaşmanın da çekişmeli ve heyecanlı geçeceğine inandığı söyledi.

İki takımın geçen sene de karşılaştıklarını ve birbirlerini iyi tanıdıklarını kaydeden Blanc, Galatasaray futbol takımının geçen yıla oranla önemli takviyeler yaptığını söyledi.

Gaçen ay Bordeaux yönetiminin sözleşmesini iki yıl uzattığı Blanc, hem UEFA, hem Fransa ligi hem de Fransa lig kupasında başarılı olup, yollarına devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Blanc'nın çalıştırdığı Bordeaux futbol takımı, Fransa ligi kupasında 25 Nisanda Paris'te ''Stade de France''da, ikinci lig takımlarından Vannes'a karşı final karşılaşmasına çıkacak.

Bordeaux, bu kupada 5 kez final oynamış ve iki kez bu kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı.

Bu yıl başarılı bir sezon geçiren Bordeaux, Fransa birinci liginde, Lyon'un bir puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Ben de eşit görüyorum sakatlarımız iyileşirse şansımız daha da artar...

Katılıyorum ben Galatasarayı daha avantajlı görüyorum....

DiaBLoS

Admin
Şu anki durumları gözönüne alırsak %100 Bordo avantajlı

Anıl Umut

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1237196' Alıntı:
Katılıyorum .zaten sonuçta bana sürpriz olmayacak
Ama inşallah gs kazanır

DiaBLoS

Admin
Bordo evinde deplasman da iyi oynayan bir ekip..Takip ediyorum kendilerini Psg macınıda izledim zorlanmadan yendiler..Evlerinde çok rahat maç kazanabiliyorlar. Kupa da finaldeler ve ligde de FRANSANIN acık ara en iyi takımı olan ve son 6 seneninde şampiyonun ensesindeler

Fazla söze gerek yok..Bordo eler diye düşünüyorum

Sakat oyuncular iyileşirse herşey değişir...

Elenirsek çok mu sevinirsin?Bu forumda az lafını yutmadın... en son böyle iddaalı konuşmalar Baros transfer edildiğinde bitik bi forvet olarak nitelendirip güiza yı göklere çıkarmıştın ispanya gol kralı üstelik penaltısııııız
Bayağı bi eğleniyorum şahsen ben

çok istiyor elenmemizi çekemiyor galiba...

DiaBLoS

Admin

GEREKTİĞİ ZAMAN LAFLARI YUTTURURUM MERAK ETME.

Ben şahsi yorumumu yaptım..Uzatılmasın.Adam akıllı sizde yorumunuzu yapın gerisini uzatmayın.

Adam akıllı yorumunu yap ve uzatma o zaman

Galatasarayda eksik çok ama bordeauxda bence o kadar korkulacak bir takım değil azimin elinden hiçbir şey kurtulamaz....

DiaBLoS™;1237196' Alıntı:
Biz tam kadro çıkarsak iç te dışta kazanırız Bordo o kadar abartılcak bir takım degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...