G.Saray 0-1 F.Bahçe Biz bunu Hep yapıyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

Admin
Kendini kandırıyorsun Halitcim
Biz kendimizden emin olduğumuz her zaman zaman kazanırız , kazanıyoruz da

Maçtan önceki yorumuma bakabilirsin Halit genelleme yapmayalım lütfen

DiaBLoS

Admin
Halit , zaten hep genelleme yapar

haltie

Üye
genel olarak dedim semihcimGs yener diye bir kanı vardı daha doğrusu taraftarlar öyle diyordu genel olarak yorumcularda biraz gsye şans veriyordu.
kendinizden emindiniz geçen yıl türkiye kupasında ama ne oldu kardeşim belli olmaz ama yenersek yıkılırsınız

DiaBLoS

Admin
Halit hep tek galibiyetlerle seviniyor Semihcim Günü birlik değerlendiriyor ..
Baksana verdiği örneklere

haltie

Üye
hep emin olduğunuz maçlardı onlar ali, semih beni biliyor ne dediğimi iddia etmem ben herşey olur çünkü top yuvarlak bizimkisi takım sevgisi renk sevgisi, galibiyet para transfer şampiyonluk değil eğer bunlar olmazsa gerçek takım sevgilerinide gördük.

DiaBLoS

Admin
Ulan hiç takılmaya gelmiyorsun yahu .

Bekleyelim görelim diyip konuyu kapatalım

haltie

Üye
Ben kızmadın Ali kardeşim sadece kesin konuşmayı sevmiyorum şimdi sen yenecez diyosun gelip yenecez yine üzüleceksiniz sonra

DiaBLoS

Admin
Beşiktaş bizi yenemez o eskidendi . Son 10 maça bak , içeri de dışarı da çok rahat yeniyoruz .. Son maç 3-0 bitti. Nasıl bittiğini de biliyoruz
Üstelik maç kadıköyde olacak . Kesinlikle Fenerbahçe kazanır .. Not alabilirsiniz şimdiden
Berabere bitme olasılığı dahi yok ..

haltie

Üye
ulen Ali akıllanmadınız sanki bütün maçları yendiniz hee bobo holosko verecek cevabı size

haltie

Üye
bu arada son lig maçından öncede çok iddialıydınız hatırlıyosun dimi şans vermiyordunuz çok gülmüştüm o gün üç üç üç bombaydı ya yılın dalgası

Allah ı var derbiye iyi konsatre oluyor Fenerbahçe..Hiç kimse dün Fenerbahçeden öyle bir futbol beklemiyordu bence..Spor yazarları bile

evet ben de bir galatasarayli olarak sana katiliyorum
biz bunu hep yapiyoruz

DiaBLoS

Admin
Allah ı var derbiye iyi konsatre oluyor Fenerbahçe..Hiç kimse dün Fenerbahçeden öyle bir futbol beklemiyordu bence..Spor yazarları bile

Fenerbahçe , maç seçiyor bu bariz belli .. Böyle bir lüksleri olmamalı ..
Derbi maçları rahat kazanan takım , anadolu takımları karşısında normal de hiç zorlanmaz ...!

haltie

Üye
bence dünkü maçın hakkı gs nin mağlup olması değildi keita onu atsa iyi olurdu

Evet yenilgiyi hak etmedik öyle bir gol yememek gerekti belki ama Fenerbahçenin iyi futbolunu da inkar edemem ben

haltie

Üye
keyifli bir maç değildi maalesef bir gol var oda 100 kere vursa aynı şutu gol olmaz yani.nerdesin mondi dedirtti.ama keita iyi vurdu o adam çok iyi ya

keyifli bir maç değildi maalesef bir gol var oda 100 kere vursa aynı şutu gol olmaz yani.nerdesin mondi dedirtti.ama keita iyi vurdu o adam çok iyi ya

Biz yıllardır nerdesin Mondi nerdesin Hagi diyoruz..Ama Santos geliyor,De Sanctis,Leo Franco geliyor..Yanlış,baştan sona yanlış..Neyse konuşmayayım dedim yine girdim olaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...